|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (28.12.2010 19:47:00)
|
čer! čebelc@...spet pridna Hanči k že spančka...naš je šele povečerjal, pa se bova glih čez kako dobro uro odpravila spat...je še čist naspidiran[sm=jezicek.gif] baki...lepo slišat d se vnučki in stari starši lepo razumejo...men je to ful všeč...sam pri nas glih ni nekega odziva od babic in dedkov[sm=smiley13.gif]..pa en kup vnukov imajo..se mi zdi d ful zamujajo....eni in drugi....srčno upam, da bom drugačna babica[sm=smiley1.gif] v glavnem....s Saško smo fuul lepe linčke piškotke nardile, vmes sva pridno čebljale..itak..deci so vsi isti...sva zaključile....sva se res lepo imele[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]...Majči je očija sekiral in podil s svojim avtkom, mulca pa sta se mau s sosedovo bando potikala po naselju..pol pa so seveda v koloni pršli noter k jih je zeblo...edino mi od vseh sosedov smo pač otrokom prijazna hiša[sm=jezicek.gif]...tak d sem jih pocrkljala z vročo čokolado in piškoti,ki so kr izpuhteli[sm=smiley36.gif] pol so še mau igrce špilal in se smejal Majkijevim vragolijam, no, zdej se pa počasi odpravljajo...bo že kr čas...ker, ko se enkrat razkomotijo...so pošteno glasni...sam sej majo počitnce...jz pa spet kuhno k bombo no, grem Saški mau pomagat s frizuro[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|