Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anina1 -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 17:59:04)

Samo to me zanima? Hvala!

Katjusa -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 18:40:55)

verjetno ker 5-10 dni po zadnji tabletki naj bi nastopila ovulacija torej cez 14 dni pa menza tak da je mozno....
Pri rednih M bi ne smelo bit veliko razlike kak dan gor dol odvisno kateri dan po zadni tabletki nastopi ovulacija!

lep pozdrav Katja

emaa -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 19:20:31)

meni je podaljšalo, ker sem imela O na zadnji dan (10) po tabltki, sem pa dobila M 14 dni po O, s 5 dnevno zamudo.

urši77 -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 19:47:24)

Klomifenski ciklus traja 28dni (+-2 dni)

Za ziher, če ni opravil svoje naloge:)

zmajčica -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 20:39:52)

Pozdravljene,
ne, moj ciklus je ostal isti 28/29 dni. Jaz sem v 2. ciklusu jemanja Klomifena zanosila, vendar nato splavila (odmrtje ploda), kar pa ni povezano z Klomifenom.
Najverjetneje z miomom, ki ga je moja ginekologinja sedaj odkrila.
Ravnokar preučujem miome.:zmeden2:
Nato pa se bom na sosednjem forumu izpovedala.
Nima smisla tukajšnjih punc strašit...:rozica:

Pozdrav, Zmajčica

anina1 -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (5.8.2005 21:37:17)

Hvala vsem. Saj veste, sem mal upala, da boste tako odgovarjale, saj si srčno želim, da novega menstrualnega ciklusa sploh ne bi bilo:). Ampak dvomim, da bom imela takšno srečo, saj je bil to moj 1. ciklus s klomifenom.
Da sem 1. zanosila je trajalo dve leti, klomifen "pomagal" po tretji rundi (1 runda = 3 mesece), a ko sem ga že nehala jemat. Pa še ta zanositev je bila čudežna kot rekla moja zdravnica. Za drugo se trudimo že skoraj leto, mogoč pa dočakamo še en čudež:)
Vso srečo vsem!

bebi -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (6.8.2005 10:18:42)

Zeloo podaljšalo, kar za 1 ciklus. Smo se že veselili, da smo noseči, pa žal ni bilo tako :(.

:miska:

cica -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (6.8.2005 20:21:53)

Podaljša, podaljša!!

Zmajevka -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (7.8.2005 12:22:03)

Meni se približno vsak drugi mesec podaljša s 27 na 31 dni, vsak drugi pa normalen.
LP
Zmajevka

maja75 -> Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestrualni coklus oz. skrajšalo? (9.8.2005 14:17:12)

Pri meni po 1. ciklusu jemanja ni nobenih sprememb. M je redna kot ponavadi, na 29 dni. Sem močno, močno upala, da je ne bo in evo, ni nama ratal. Drugo škatlo tablet sem ravno popapcala, zdaj pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek:! Upam, da ne bo tako boleče kot prejšnji mesec. Ima še katera od vas takšno izkušnjo?

Stran: [1]