RE: obiski porodnišnica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


F*S*M -> RE: obiski porodnišnica (6.12.2010 14:59:51)

Zato pa je Trbovlje fajno, otroka pokažejo čez šipo, vsem firbcem, v sobo gre pa lahko le partner in otroci. Je pa tudi sprejemnica za obiske, kjer se lahko z sorodniki kaj pogovoriš, dojenček te pa čaka v sobi in mirno spi v svoji prvi postelji.




Zamima -> RE: obiski porodnišnica (6.12.2010 15:09:58)

jaz sem imela ful obiskov, mene osebno ni motilo, vprašanje je edino za tisto/-e, ki je zraven tebe v sobi, če njej ni preveč moteče... Ampak pač, prišli so, jaz sem jih bila vesela, nisem pa imela ne vem kako grozno težkega poroda, pa polno energije, ki je prišla ne vem od kje sem imela [sm=jezicek.gif]. Sicer so me šivi boleli še en mesec, ampak ok. Je pa res, da sem glede teh stvari totalno nekomplikator, nikoli nisem komplicirala, da kdo ne bi smel otroka prijeti v roke, in take malenkosti, sicer mi bolan z virusi in prehladi res ni nihče hodil - vsaj spomnim se ne, da bi. Je pa tamala - trkam - zaenkrat zelo zdrava, od porodnišnice dalje (4 leta) še nisva bili v bolnici.

Sem pa še vedno mnenja, da bolj človek komplicira slabše je [sm=smiley1.gif]




nejcko -> RE: obiski porodnišnica (6.12.2010 16:42:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima



Sem pa še vedno mnenja, da bolj človek komplicira slabše je [sm=smiley1.gif]


Pa saj ne gre za kompliciranje. Gre za dejstvo, da je porodnišnica v bistvu bolnica in ne javno zbirališče in otrok ne razstavni eksponat.
Res ne razumem, kaj je tako strašnega v tem, da vidiš otročka, ko je star npr. 4 dni ali en teden in ne takoj, ko ven prileze [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mislim, kaj za vraga se zamudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem vzorčni primer nekomplikatorja, ampak vsa tale eforija okoli novorojnecev mi je pa totalka nerazumljiva.




ZmajTolovaj -> RE: obiski porodnišnica (6.12.2010 21:22:22)

Verjemi, da omejitve obiskov niso kar za brez veze. V LJ med sezono raznih virusov itak ne pustijo nikogar zraven razen otrokovega očeta. Jaz (obakrat sem rodila poleti) niti nisem hotela koga drugega, mi je pasalo malo miru. So pa k cimri uleteli .. ma, ene 10 komadov, mene sicer ni motilo, ampak smo si različni. Drugim mogoče ne bi bilo ravno všeč.
Tudi obiske na domu smo imeli precej pozno, ko sta bili stari kak mesec, razen za stare starše in brata, pa še to za pol urce, urco.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]