Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Koliko dni po CR v porodnišnici? 13.12.2010 19:03:55
honey
Punce, mi zna katera povedat, koliko dni po CR ostaneš v porodnišnici v Lj? Prvega otroka sem rodila v Postojni, kjer sem bila notri 6 dni. Seveda pod pogojem, da je z obema vse o.k. Ker so mi postavili datum poroda 27.12., me res zanima, koliko dni ležiš v Lj. porodnišnici ?
RE: Koliko dni po CR v porodnišnici? 13.12.2010 19:21:45
emaa
4. leta nazaj se je šlo domov 5. dan, lani 4. dan. Rodila v sredo, v nedeljo sva šli domov. Torej, če boš rodila v ponedeljek, greš v petek, 31.12. domov. Tudi, če si notri, na silvestra naredijo izjemo, kakor sem slišala in so partnerji zvečer lahko tam.