seminar PES IN DOJENČEK (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


anita186 -> seminar PES IN DOJENČEK (13.1.2011 7:29:02)

Pozdravljene (bodoče) mamice!


Če imate doma kužka, bo ta seminar za vas zagotovo zanimiv, saj je pred prihodom dojenčka dobro poskrbeti za kar nekaj stvari, da bo po prihodu dojenčka v hiši namesto čim manj stresno in se bo tudi kuža dobro prilagodil na nove razmere. Vas skrbi dlaka, sline, umazanija? Kaj je res in kaj je mit, bomo odgovorili na seminarju.

Psi-svet in Vesele tačke vas vabijo na 3-urni seminar na temo PES IN DOJENČEK
– od predpriprav in prvih dni doma do prvega kobacanja.

Kaj je potrebno postoriti pred prihodom dojenčka? Kako psu primerno predstavimo novega družinskega člana? Kako prepoznamo, kdaj je psu bližina živahnega malčka neprijetna in kako preprečiti težave? Kaj pa dlake, slina, umazanija? Kaj če bo otrok alergičen? To in na še katera pogosta vprašanja bodočih staršev bova skušali odgovoriti predavateljici:

Maja Turk, dr. vet. med., Master iz psihologije, diagnostike in terapije vedenjske problematike psov in Anita Lučič, univ. dipl. psih., vedenjska terapevtka, ki se izobražuje za svetovanje pri vedenjskih težavah psov.

Kdaj: v soboto, 12.februarja 2011 ob 10. uri Kje: v prostorih Veterinarske ambulante Noe.
Cena: 25 EUR/osebo ali 40 EUR/družino

Več informacij in prijave tukaj: http://psi-svet.si/seminarji/dojencek.html


Vabljene!

Anita



p.s. V kolikor bi bila kakšna druga tema bolj primerna za to povabilo, prosim administratorja, če sporočilo prestavi. Hvala!




Stran: [1]