kiara24 -> RE: Februarke 2011 III.del (3.2.2011 9:53:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica pri meni je situacija ista. se mi pa moj mož res smili, ker je za vse sam. še previt ne morem tamalega, ker je rekla patronažna naj ležim, da ne bom spet skupaj padla . sploh ponoči je bogi. tako da ga morem res pohvalit. No jaz upam, da se kamlu uredijo stvari pri tebi in super da ti možek tolk pomaga. Takih je malo. Hrana ko dojiš- pri meni je bilo tako da nisem jedla čokoladnih izdelkov, kislega zelja, repe, in kar napenja fižol, grah- oz. pač stročnice. Nisem pila kave ali kofeinskih napitkov ali pijač z mehurčki. Pa glede sadja pa pomaranče, kiwi, mandarine, limone, grenivke... Pa je malo malo črvičilo ko nisem več merkala na hrano se je to nehalo tako da mislim da je čisto odvisno od otroka. Meni je najbolj sedel mlečni obrok sploh zjutraj in zvečer (polenta, kosmiči, gres, kaša, riž...) IsavellaLana- iskrene čestitke za Lano. Meta- no evo pa si rešena je pa kar kokreten fant že sploh v kilaži. Bravo mami.....To pa je bila glavica 37cm pa nič pretrgana. Valek- meni je koža potemnela samo malo na spolovilu malenkost, mislim pa da sos te kožne sprmenebe normalne. LolaJ- iskrene čestitke. AntoniaP- vidim da si iz KR. Ja tam te pa res čaka amnia, saj bo jaz sem jo preživela, če ne bo nič grem jutri spet. Pa vse tako kaže da ne bo očitno še nič in da bo ponovno treba it. Očitno čakamo na vikend.
|
|
|
|