valek -> RE: Februarke 2011 III.del (19.1.2011 13:59:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Kiara - vse najlepše želim tvoji princeski Kar se likanja tiče - jaz vse kar je otrokovo likam od prvega dne. Nimamo sušilca in sem nekako prisegla na to da dam likalnik gor da uničim še kako klico ki je stroj ni našel ;) Današnjo noč sem tudi večinoma prešetala . se je tamala zbujala na 1,5 - 2 uri. Nimam pojma kaj ji je. A,pak sem za nagrado zdaj spala debelo uro in se mi zdi kot kak čudež ker spi že od 10.45 in bo zdaj, zdaj auf! Glavno da je mama dobila enorno injekcijo počika IZVIRNO SPOROČILO: valek al mislite da je treba zdaj malo bremzat?? Pravijo da bi naj od 34-37 tedna malo bremzali (ne vem kako daleč si) da ne pride do prehitrega poroda, pol pa kar na polno dalje- Sperma mehča maternični vrat in lahko skrajša kak dan nosečnosti tako da si ti kar daj duška, pol bo itak nekaj časa zatišje - predvsem zaradi čišče. Upam da je Foxylady že gotova z najhujšim in da se cartajo, pridem zvečer preverit ker se je "šefica" zbudila. Uživajte! js sm na začetku 36 tedna...ampak se super počutim, nobenih znakov konkretnih še ni, zaprta, mali je še dokaj v visokem položaju, po stopnicah grem zaenkrat hitro kot 50-kg-ilska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](morm hitro nekam potrkat) ....v glavnem vse ok,....js sm sicer brala v knjigi ,ki sem jo dobila za darilo-izdaja v letu 2010;da menda taka količina sperme ki pride notre sploh ne more nič zmehčati, da bi menda morala biti ta količina 200xtna da bi bilo dovolj snovi,ki mehča mv.....tako da mislim da ni panike...res pa je da je odvisno od vsake kako se počuti.....js dok bo šlo in mi bo res pasalp,boma prakticirala dalje,..ko pa bom čutila da pa ni več ziher oz.bo neprijetno, pa bom zaštopala vse skupaj :)
|
|
|
|