meta21 -> RE: Februarke 2011 III.del (21.1.2011 11:04:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Jaz sem tudi najprej hotla vzet nadstandardno sobo (če bi bila fraj seveda), ampak sem si premislila. Bo še boljše če bo malo družbe tiste tri dni v P ... ker mene pa bolj skrbi to po porodu kako bo kot pa sam porod [sm=jezicek.gif] ja, sem malo čudna, sej vem ... [sm=smiley1.gif] Ampak ne vem če bi se pa odločila za to, da dam [sm=duda.gif] ponoči stran, ker se mi zdi še huje, da se potem vsi [sm=duda.gif] skupaj jočejo kot pa da jaz slabo spim ... ne vem, se bom že na licu mesta odločila [sm=smiley1.gif] Pa upam, da tudi jaz dobim kakšno cimro, ki ma že kakšno izkušnjo z [sm=duda.gif] in dojenjem, da bom lahko kej vprašala, če ravno sestre ne bo "pri roki" [sm=smiley1.gif] Prav nič nisi čudna. Jaz sem bila prvič čudna, ker sem se tko na porod koncentrirala, da niti enkrat nisem pomislila na to, da bo pol tud še treba kaj. Mi sploh ni blo jasno kaj moram počet z otrokom, ko joka, kdaj ga nahranit, kdaj kupček podret ... V LJ se prav potrudijo, da ne dajo samih prvorodk skupaj čeprav sem jaz samo prvi dan imela eno koristno pol je šla pa domov in so eno drugo pripeljali, ki je vedla še manj kot jaz.
|
|
|
|