Jo@n -> RE: Februarke 2011 III.del (25.1.2011 22:12:48)
|
Še moje poročilo z današnjega pregleda... Voda OK, na CTGju v P gneča, kot da bi kaj zastonj delili [sm=zmeden.gif], pred mano jih je bilo 10-20 [sm=nosecka.gif], cel kup za sprejem, in še vse ostale v vrsti za patološko ambulanto pred mano... Je potem sestra 2 kar nagnala v 4 štuk na CTG in seveda sem bila takoj gor... Popadkov še nobenih, še vedno prehiter utrip [sm=duda.gif], ker tudi moje zdravstveno stanje še ni rožnato, sestra v 4. nadstropju slabe volje, ker se ji s prehladi sprehajamo gor in dol po bajti (kot da je to zrastlo na mojem zeljniku [sm=jezicek.gif], oni imajo pa prepoved obiskov...) Ja ne vem, če pridem prehlajena rodit, a me bodo kar na Šlajmerjevi zunaj pustili, da jim česa noter ne prinesem? LOL... K sreči se je duhamorno čakanje v P potem nekoliko hitreje odvrtelo, naredila mi je še UZ, plodovnice je dovolj, na UZju ni bilo sledi o prehitrem utripu (pol se pa pejt?), ocenjena teža pa 2800g. Ja, inzulin dela svoje in ne rastemo več tako hitro.... V ponedeljek me čaka PDC, kjer bomo dorekli kako in kaj, pa srčno upam, da bo sitna sestra vzela ustrezna zdravila za boljšo voljo, da ne bo takšna kot je bila danes... Patrisha, me veseli da imaš še teden dni all inklusiv doma, sem se spomnila nate, če morda že dihaš, pa se je potem začelo prehitro odvijat, da bi utegnila SMS spisat... Grem entrat za nov del..
|
|
|
|