|
suzy29 -> RE: Februarke 2011 III.del (26.1.2011 22:15:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha nebi vedla, ce nebi moji cimri v P to dogajalo redno kako urco, dve.. nvem tocno.. zjutraj je bla cela panicna in so jo pregledali in kr napodili v porodno. Ni mela pa nic bolecin al pa kakih popadkov - vsaj vedla ni za njih.. mogoce je, mogoce ni! sej ves, konc koncev je lahko pr vsaki drugace.. Je že res, da je pri vsaki drugače,ampak........... Kaj pa je pol blo? A odpirala se je, pa voda? nvem.. odsla je v porodno in nema duha ne sluha... ves tam gre tak hitro se mi zdi, pa ce se z kako dobro zastekas, pa ce nena takoj povprasas za cifro se tak hitro locijo.. ene ostanejo, druge letijo v porodno in se vec ne vidijo.. bodi zdaj pozorna! ker tile popadki meni tut niso jasni.. jaz ko sem bla noter, so mojim cimpram delali CTG in ono je kazalo fuuuuuuuuuuul popadkov pa so rekle da skoraj nic ne cutijo, cisto mickeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , tak da ja noro je to vse skupaj Bom kar še malo počakala. Če se bo pa to otrjevanje trebuha stopnjevalo na 5 min, pa letim v P.
|
|
|
|