varnost in donos (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


MUNAN -> varnost in donos (13.1.2011 22:18:23)

Pozdravljene -i!

Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s tem "podjetjem" in kakšne so. Za vse informacije bom zelo hvaležna.




mate0ja -> RE: varnost in donos (14.1.2011 9:25:19)

te firme ne poznam. Sem se pa pred kratkim odločila, da končno začnem dajat nekaj na stran za "hudeč čase" in sem ravno na RR dobila info za podjetje Vzajemci. http://www.ringaraja.net/clanek/najpogostejse-strategije-varcevanja-v-vzajemnih-skladih_2071.html sicer je pa njihova spletna stran www.vzajemci.com. Sm zelo zadovoljna s svetovanjem in presrečna, da mi niso silili produktov, pri kateih bi se mogla zavezat za daljše obdobje. 




jedruga -> RE: varnost in donos (14.1.2011 12:43:46)

Ker je mož pred nekaj leti butasto invstiral v e&s (oziroma če se bolj natančno izrazim preko e&s) še vedno mal sledim vsemu skupaj in kot jaz vem je tudi ta družba povezana s tem piramidnim sistemom. Kot je mate0ja rekla, se v primeru da si želiš finančnega svetovanja obrni na bolj preiskušena podjetja kot so Vzajemci ali pa mogoče Individa. Ali pa se obrni direktno na zavarovalnico, banko, družbo za upravljanje. Drugim pa raje ne zaupaj. Vsakemu gre samo za provizijo. Če bi vsakemu svetovalcu, ki pokliče po telefonu zaupala, boš imela v nekaj letih kup zavarovalnih polic, ker je z vidika posrednika vsaka najboljša, denar pa ti v resnici ni dosegljiv. 




MUNAN -> RE: varnost in donos (15.1.2011 22:07:00)

Hvala vama.
Sem bila že prej bolj kot ne skeptična... Predstavljeno je bilo tako lepo in enostavno, da je bilo že slišati prelepo.
Se je pa treba odločit kako bomo varčevali za naša sončka. Bom upoštevala vajin nasvet in se pozanimala še drugje, bolj neposredno.
Če ima kdo še kakšen nasvet je več kot dobrodošel.




Falc0n -> RE: varnost in donos (19.4.2011 14:45:14)

Lep pozdrav! Jaz sem se tudi odločil za varčevanje pri "njih" in me zanima, glede na to da omenjate piramido, kako naj bi oni prišli do mojega denarja. Navsezadnje je denar pri Wiener stadtische. Ter kako naj bi v njihovem primeru piramida delovala?

Hvala za informacije!




Marjan61 -> RE: varnost in donos (19.7.2013 16:21:14)

Draga Jedruga, je bilo to pred letom 2011? Z njimi sodelujem že nekaj več kot dve leti in ti povem, da v preteklosti res niso zastopali tako vrhunskih imen kot danes, morda je še prišlo do kakšne napake, ampak načeloma že od 2000 leta delujejo korektno in pošteno, skratka daleć pred vsemi ostalimi slovenskimi ponudniki, tako da na podlagi česa trdiš, da je mož ravnal nespametno?




liliana -> RE: varnost in donos (19.7.2013 20:46:00)

A je Varnost in donos nekdanji E&S.....?




Vijoličarka -> RE: varnost in donos (19.7.2013 22:33:13)

Lili, če se malo pobrska po internetu, se lepo vidi, da  nekdanji direktor E&S Jovićević Mladen nastopa kot eden izmed treh solastnikov V&D. Firma ima torej tri lastnike, enega direktorja in nobenega zaposlenega. Za firmo takega formata, ki sodeluje z samimi uspešnimi bankami, zavarovalnicami in drugimi finančnimi hišami, bi človek pričakoval, da imajo vsaj tajnico in koga, ki izpolnjuje formularje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Ti podatki niso prikazani na njihovi internetni strani.


Torej, na podlagi internetne strani V&D se sama ne bi odločila, da jim zaupam svoje finančne posle.

Kot prvo me moti, da drugega, kot naslova in fotografije lokacije, prav nič ne piše o firmi. Ni registrske, davčne številke, ni ljudi, ni točnega opisa dejavnosti in produktov. Samo neki neargumentirani slavospevi, namenjeni da privabijo človeka v njihove prostore, da mu lahko ''operejo glavo''.

Če npr. samo primerjaš Vzajemce, kjer so vsi skladi lepo predstavljeni, skupaj s tekočimi in preteklimi donosi, oceno tveganja... no, enostavno ni primerjave.

Na prvi pogled gre za firmo, ki posreduje pri finančnih naložbah in zavarovanjih in zato pobere določeno provizijo. Tu ni nič spornega.

Glede na to, kako je danes vse dostopno, gre človek lahko mirno samo do banke in zavarovalnice ter se s tem izogne posredniški proviziji. Za sklade so itak Vzajemci solidni in pregledni, torej ne vem, kaj je glavni vir preživetja te firme. Čisto možno, da kakšna, v celofan zavita piramidica in kakšne zgodbice o sijajni priložnosti, ki jo je treba izkoristi pred vstopom na borzo.

No, Lili in jaz sva tukaj čisto togi in take življenjske priložnosti redno izpuščava. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pa ker sem tečnoba, moram dodati še, da mi ob imenu ''Varnost in donos'' zvonijo vsi alarmni zvonci. Kajti varnost in donos sta si obratno sorazmerna.  Čim nekdo začne bluziti o popolni varnosti in visokih donosih - beži, kolikor te noge nosijo. Saj, včasih je sreča in krompir, ampak običajno pa ne.




Paštetka -> RE: varnost in donos (20.7.2013 5:08:48)

Ma dajte, ne nasedajte takim neumostim in bedarijam. kdo vam bo pa dal/ podaril kdaj kaj denarja?
Pa toliko je bilo že slišanegaa o takšnih in deugačnih kvazi nategunih, da res ne vem, a je folk neumen ali kaj, da "neznancem" zaupa svoj denar, potem se pa joka.




Stran: [1]