rina22 -> RE: Mariborčanke 18. del (31.1.2011 9:36:06)
|
dan [sm=smiley1.gif] čvekice čvekaste, kaj ste načvekale [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] komaj sem prilezla do 29. strani, pa pogledam, kolko še je, pa me vrže na 48 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tak, da spet nisem na tekočem [sm=jezicek.gif] HVALA vsem za nasvete glede hranjenja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Sem ji kupla nove lončke in krožnike in še pikovit sirup in zdaj hb je (upam, da bo tak ostalo), pije malo več, samo vseeno še vedno ne dovolj. ampak se trudimo tudi na tem področju.. upam, da uspe.. Vidla sem, da ste se menle o dopustovanju babic in dedkov + naših malčkov [sm=smiley1.gif] Jaz bi mogoče dala T zraven, ko bo stara tam 4 leta. Kaj pa vem.. Na počitnice jo že tudi vabijo, samo ne vem, kdaj bom zbrala dovolj poguma za to [sm=smiley36.gif] saj včasih bi blo fajn, če bi šla za kaki vikend k babici, samo.... eh, kompliciram spet, kaj čem [sm=smiley36.gif] tudi to bo prišlo. ko bom jo enkrat daala, pol ne bo več težav, ne? [sm=smiley36.gif] Več pa ne vem, kaj ste se menle, ker dalje nisem brala [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|