rina22 -> RE: Mariborčanke 18. del (2.2.2011 15:01:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti [sm=smiley1.gif]. Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno. Super, da ste se hitro rešli bolezni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti. To pa si napisala točno tak, kot bi sebe brala [sm=smiley36.gif] T. še sicer ni dobla vrtca, pa me vseeno že zdaj mučijo enake skrbi. [sm=smiley13.gif] Saj vem, vsi, ki imajo otročke že v vrtcu, mi rečejo, kaj da se sekiram, da se vsi privadijo in se bo tudi T. Pa saj vem, da se bo, samo ko se gre dejansko za tvojega otroka, je vse drugače.. Čisto te razumem.. Skratka, želim vama, da se hitro privadita na vrtec in topel sprejem, pa seveda čimmanj bolezni in čimveč prijateljčkov [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|