rina22 -> RE: Mariborčanke 18. del (4.2.2011 10:47:35)
|
dan za mene bolj slab, upam, da za vas kaj boljši.. včeraj popoldne me je zagrabo glavobol, kašelj in vročina[sm=smiley13.gif] komaj sem se gor držala in sem komaaaj čakala, da pride moj domov, da prevzame T, ker sem bla res kot ubita. danes sicer vročine nimam, kašljam še pa vedno, pa glava me boli [sm=smiley13.gif] tak da, spet komaj čakam, da se nacrta doma [sm=smiley1.gif] danes gremo k babicam in dedkom, kjer bomo ostali do jutri zvečer. sem se namenila jutri učiti, pa zgleda, da se bom k sebi spravljala [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif] katy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za bolečine [sm=smiley13.gif] vem, kak je to hudo.. jaz sem pred porodom mela fuuuuull boleče menstruacije, krče take, da s pojstle 2 dni nisem mogla. včasih sem celo skup padla - pa to ni hec, ampak čista resnica [sm=smiley13.gif] zdaj pa hb nimam več bolečin, komaj opazim, da sem M dobla.. in pa seveda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitkeeeeee za končano pisanje [sm=smiley1.gif] saj tole boš pa zdaj hitro rešla, pa bo.. pol pa še samo zagovor in podelitev [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] majakla, za vas pa [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] eh, tote bolezni [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|