|
oktober11 -> RE: Oktobrke 2011 (6.4.2011 14:18:45)
|
hvala vsem za čestitke, občutek je res fenomenalen ko ti rečejo da si uspešno zagovarjal diplomo [sm=jezicek.gif] no, mi smo pa včeraj opravili drugi pregled pri ginekologinji ter NS. pri ginekologinji sem poslušala bitje srčka ter izvedela da še nisem prebolela toksoplazmoze, tako da se še dalje izogibam mačkam [sm=smiley1.gif] na NS pa smo ugotovili da je vse ok, videti je zdrav, velik pa je 6 cm, PDP pa ostane isti, 13.10. očitno bo res nekje tam na sredini oktobra. nismo pa mogli ugotoviti spola, glede na to da je bil otročiček zaspane volje in ni bil pripravljen za sodelovanje in je več ali manj na hrbtu poležaval. prav hecno je zgledalo kak je parkrat kolcnil, te pa dalje počival. ko sem pa se par minut sprehajala gor in dol pa je malo celo bil aktiven, ampak se je hitro vrnil k spancu [sm=smiley36.gif] zelo veseli ker je z [sm=duda.gif] vse v redu, edino škoda ker nismo izvedeli spola, bomo zaj mogli 2 meseca na morfologijo čakati. sva pa s fantom šla v city-ja vozičke lux4kids gledat, in sva se kar navdušila, tak da zaenkrat pri tej firmi ostajava, itak bova še naprej iskala kaj bi najbolj primerno blo, ampak če ne bi nič ustreznejšega našla, bova verjetno kar pri tem ostala. lepo sredino tedna želim [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|