bobek05 -> Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX - širina vozička (10.8.2005 9:03:26)
|
Mi imamo Speedy-ja SX, košaro in lupinico in smo ful zadovoljni!!! Samo ti moram povedat, da to meni ni jasno s to košaro, ki bi naj bla do 6. meseca :zmeden::zmeden: Naš je star 7 tednov (še niti 2. meseca nima), pa že komaj notri paše.. (pri 4. tednih je imel 57 cm) :zmeden: Za kakšen mesec še mogoče bo.. Potem pa ne vem kaj naj??!! Ker mislim, da ga v normalni voziček še ne morem dat - dokler ne sedi sam.. Razmišljam, da bi ga kar v lupinico, pa to tud ni dobro, ker otrok naj ne bi bil v lupinici dlje kot 2 uri skupaj.. Razmišljam tudi o kengurujčku.. Samo potem smo brezveze dali za voziček 140 jurjev..!!! Pa tudi to mi ni jasno, da kako ful poudarjajo, da mora biti ravno dno.. ja, zakaj pa potem mora biti posteljca pod naklonom???? :zmeden: V glavnem, ne vem kaj naj ti svetujem.. Mi smo z Speedy-jem zadovoljni, pa verjetno nam Freestyle niti v avto ne bi šel, še pri Speedy-ju moramo stranska kolesa dol jemat (imamo Škodo Fabio), Freestyle je pa še večji.. Glede širine pa tole... Zdaj se ti mogoče ne zdi pomembno, ampak ti le preveri te širine.. V marsikateri trgovini (razen kakšnem Sparu ipd.) je še kako pomembno kako širok je voziček - včasih ga komaj kje obrnem, ker je prehod med policami tako ozek, pa tudi v restavracijah imamo včasih probleme... :zmeden2: Je za razmislit.. Bobek
|
|
|
|