Dobitnice paketa Novorojenček - Januar 2011 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Darilni RingaRajini paketi za novorojenčkeSporočilo


Admin -> Dobitnice paketa Novorojenček - Januar 2011 (2.2.2011 20:59:05)

Dobitnice paketa Novorojenček - Januar 2011

V mesecu januarju je bilo veliko prijavljenih na Ringarjine darilne pakete za novorojenčka. Žal nam je, da ne moremo obdariti vseh malih sončkov, ki so mamicam in očkom polepšali začetek leta.

Ponovno smo izžrebali pet mamic, ki bodo najkasneje do 15.2.2011 prejele paketke v katerih se skriva veliko uporabnih stvari naših sponzorjev:
VELIKI SPONZORJI
1. Podjetje Sonce, podarja ljubke in tople odejice Žan I iz kvalitetnega enojnega fliska za dojenčke, 100 % bombaž z ljubko vezenino.
Več o izdelkih podjetja SONCE si preberite tukaj.
2. Artbutik.si vam poklanja magnetek, za avto, ki je vpadljiv, živahen, dobro viden in le eden izmed čudovitih izdelkov Artbutika. Risba je delo priznane ilustratorke Milanke Fabjančič.Več o izdelkih podjetja Arbutik.si preberite tukaj.
3. Linija izdelkov za nego, zdravje in dobro počutje dojenčkov in otrok Fitobimbi, ki podarja kapljice GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev.Več o kapljicah GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev in njihovem učinku preberite tukaj.
MALI SPONZORJI
1. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.
2. K-PRINT graverstvo in tisk d.o.o. podarja bon za izdelavo sestavljanke
3. VI-DA Studio d.o.o. podarja Rjavo kremo Cosmerba, ki je odlična za masažo presredka med nosečnostjo, pa tudi za nego prsnih bradavic ter za nego občutljive dojenčkove kože.
4. Podjetje Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za novorojenčke in majhne otroke, kremo Galavita Baby, ki učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.
5. Lekarna Brod vašim malčkom podarja negovalni losjon brez konzervansov, barvil in dišav, primeren za najobčutljivejšo dojenčkovo kožo.

Nagrajenke so:
Suzana Rener
Polona Borič
Barbara Kolenc
Tanja Jereb
Monika König
Vsem mamicam čestitamo ob rojstvu njihovih malčkov, nagrajencem pa želimo čim več veselja s prejetimi paketi.

Veseli bomo če nam zaupate, kaj vam je prišlo najbolj prav. Delite mnenje o izdelkih z nami na tem forumu.


Stran: [1]