birdy -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (5.4.2011 20:22:39)
|
Lahko noč Čebela... Lepe sanje... Jst čakam da otroci zaspijo, tamalidve slišim da se še neki premetavata, Leva sem dala budnega v pojsteljico pa da vidim kaj bo. spil je 260ml, pa sej me to več ne čudi ker zdej vsak večer tok spije. Dodajava pa zdej tud čez dan, tko da je na 2 obrokih AM. Sem že hotla čist nehat dojit pa se je revež očitno ustrašu in je včer samo od mojega mleka spal dobre tri ure[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Tko da konec koncev še kr vztrajam. Zderj me pa čaka en lep kup cunj, sta mi tamalidve v soboto razturale prevleko za likalno desko in od takrat nisem nič peglala pa se je nabral precej. Decf je bil super priden mi je dons tisto prevleko spet usposobu, tko da navali narod preden bo kup do stropa. Kolumbo, sej sva že govorile... Pomoje bo vredu, če je dečko drugač dobre volje pa to bo šlo pomoje lepo nazaj. Tale ventolin na štiri ure pa prav dobro poznam, zdele dva dni boš mela težke noči (mislm, k boš za ventolin mogla vstat). Držta se, pa seveda tud ostali družinski člani.
|
|
|
|