birdy -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (15.4.2011 10:57:22)
|
urša, za ušesa. Mi smo do zdej vedno jemal AB, ker do takrat k je Neli zajamrala je bilo to že tako vnet da se ni dalo več drugače rešit. Kristi pa zdele čakam kaj bo, AB mam doma ampak ni vidt da jo kej matra tko da bomo vidli... Natresk, mislš un kaktus? To je samo protibolečinsko sredstvo, ni zdravilo. Ampak bolečino pa res odpravi, sva enkrat sprobala pri Neli. No, sej pol je pa deca dohtarca mal nakurla da to ne smemo dajat ker ni sterilno in če bi bil bobnič počen bi bilo lohk sranje... Za just pa ne poznam. Jst zdej držim pesti da bo cepljenje proti ...koku pomagalo. Aja, pa soavgustovka k je zdravnica (sej jo poznaš, novembrka ki je tud tamalo mela v bolnici) je rekla da nej dajem balončke pihat, da se nek pritisk dela in... Sej je točno povedala sam jst sem mal pozabljiva. Ampak une balončke k se težko napihnejo, ala vodna varjanta, da ubistvu kr mal v prazno piha (ker še odrasel človek komi napihne). glej, če je preveč vnet nimaš več skor nič za narest. Mamo pa mi pri Neli tud en tok AB, če ni lani mela ene 10x AB ga ni mela nikol[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/img]
|
|
|
|