MIHAILO -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (20.4.2011 18:46:59)
|
Jza mam pa danes kar naporen dan...Z Mihailom je blo mal vec okvarjanja ,ker ni nic spal ampak tudi ni bil zaspan,ponavadi to rece ,ce zeli spati...Smo bili dopoldan zunaj,špotem smo pa se popoldan hotli it pa sem Sonji dala dodatek ,ga je popila 100ml in ,ko sem jo dala v vozek je kr jokala,sem mislila da jo bom potolazila z dudo ampak jo sploh ni hotla,sem mislila,da pa ,ko pride ven bo ok,ampak je kr jokcala...pa sem ze mislila da je se lacna ampak do zdaj ni nikoli vec kot 100ml pojedla...smo se z sestro vsedle na klopco in sem jo mislila dojit,cebi jo mal potolazilo ma sploh ne...pol sestra mi zmesa dodatek da vidim ce je lacna pa tudi to ni hotla ,jo dam v vozicek vriska[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]No in sem se kar domov morala odpraviti...ko smo stople v stanovanje je komaj docakal da sem jo ven vzela ,sem jo cartala in je kupcek podrla in zaspala[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]Sploh nisem tega navajena,Mihailu v vozeku se dudo ni blo treba dat ,tok je bil priden,Sonji pa se duda vcasih ne pomaga...jaz upam,da jo je samo kupcek mucil...ja doma je tudi potem kakala...ne vem kaj bi bilo...upam,da bo uzivala v vozicku se naprej...
|
|
|
|