sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (18.2.2011 8:33:14)
|
dan! sem spet ponočvala...bom mogla ukinit en program na tv[sm=smiley36.gif] spali ok, sam mene je zju3 zagrabila panika kok mama dela, moj gre pa pol še za popoldne delat, pa še petrušk se oglasi in upam d bomo imel vse razturan k ponavad[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif] čebelc@.....joj, tvoji so tud taki, no sej moji so ok, sam od mojga....obup....so mi spet vse z urami zameštral za ju3...k sm jih povabila okol 3h....vsi imajo otroke najstnike, sam ne morjo tko POZN pridet, bojo že ob 1h pršli in pol nej dam Majkija spat?????k gre glih okol 1h spat.....ma pol sm rekla nej pa pridejo kr na kosilo, pa bo Majki pač že zdržal...joj, to pa ne k kosilo bodo pa v ta spodnjem štuku jedl in pol kao direkt gor...pol sm pa rekla d nej pa do pol3h u ta spodnem štuku počakajo, pol nej pa na tortico pridejo, k moji bodo lepo na kosilu, pol bomo pa še mau za prigriznit nardili in sladkarija in tortica.....vsak let posebej me kr ene parkrat ob živce spravjo....ko bo imel Mihec v marcu in moj....samo tortica, samo en dan in naj pride kdor hoče...se sploh ne bom sekirala...ti se pa tud ne smeš[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] me skrbi kaj je z uršo k je bla včeraj neki slaba....upam, da počiva[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kolumbo....ma ste spet turbo, a veš d sm jz pa ful manj komplicirala k sm imela 3 majhne , zdej me pa kr neki preganja k mormo kam it...emšo po moje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...držim pesti, da vas spremlja zdravje[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|