sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (3.3.2011 10:27:57)
|
dan! sva vstala okol pol8h...pa sva se mogla takoj med duplote zapodit...se vidi d zdele 2 dni nisva veliko skupaj počela...pol sva se crkljala in gledala ene kuharje, pa še kako so kuhno renoviral, pol mi je pojedu pol mislijev, zdej je pa spil en jogurt..tak d za en cajt bo majki ima pevske vaje...je glasen za 3[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] brkn...upam, da se ti energija res povrne in gre mimo kaka bolezen...smo še zmer nestrpni[sm=smiley1.gif] kolumbo...super d si zrihtala vse 3 ptiče...pa sej vemo d ti zmoreš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] deja....joj, kok so zaj....pa zdej so res taki cajti...vsi so sam še zaj....obup...ej, držim pesti, da se obrne v tvojo smer in princu naročite družbo, pa veliko energije ti želim[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] urša...uf, kaka brezobraznost[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], pa zdej se mora nazaj ulaufat nejček, pa one tud, sej ne morjo vsega prčakvat od malega...ma, smotke so ta prave...jz kr nebi bla tiha...pa ne se sekirat, sej vem, da vpliva to nate in na nejca, sam jim morš kr povedat kar jim gre...konec koncev je to TVOJ mulček in Ti že veš...evo...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] onassis...ne se sekirat!! a ni bolš en điro po zasneženih planotah k pa zobar[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] petrušk...uživej v Mothercaru[sm=smiley36.gif]men je zmer velik lepega tam[sm=smiley1.gif] čebelc@...še malo, še malo[sm=smiley1.gif]morš kej počivat...pol ne bo cajta[sm=smiley1.gif] no, jz dons neki nimam kakega hudega plana, sem še od včeri mau povožena, pa moj dons ceu dan neki okol leta, zdele se prpravm d spet unga tipa pokličem za denar...ga čakamo 92 dni[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]ma, človk bi lahk crknu pri teh plačilih evo, majki bi se mau igral...pa-pa
|
|
|
|