sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (5.3.2011 9:24:16)
|
dan! nočka kr ok, sam Maj se spet zbuja...po moje zobje...sicer, če sm zravn, pol takoj nazaj zakinka...je blo pa posledično d je spal do 9h...sm ga 45 minut potiho klicala iz dnevne...nič, nada, zero...drgač pa sm en kihne, pa je že pokonc....narobe svet...sm upala d bo kmau vstal, d bo pol v avtu na poti k našim sigurn zadrnjohcal...no, bomo vidl , kako bo ...sej se ne da nč nardit moje [sm=hudicek1.gif] še ni, se vidi d je februar kak dan krajši...sem pa k cota...bom dons pr mami kr kavč rezervirala zase moj je šel še en parket polakirat Majki glih ni navdušen na opremo za maškare, sploh ne nad unim za na glavo...kaj čmo...svojeglavi mladi gospodič[sm=smiley1.gif] tanči...oh, jej, no...na toplem ste pa kr vsi po malem kilavi...hja, bacilčki res ne izbirajo...evo sam za vas [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kolumbo...pa še za Roksija in Jurkota [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] čebelc@....ja, mene je pri Maju na konc tud ne kup bacilov srečal....sam k sm ga dobila v roke sm se koj pocajtala...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...še zate en koš [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] brkn...vau si pa že pridna navsezgodaj!!! dobro kuho in peko želim!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, jz sem zju3 pršla v dnevno, pa me je skor kap, se vidi d nism šla zadnja spat, ker potem vedno jz že zvečer pospravim, no, sem rabla pol ure d sm počistla in porihtala kavč in fotelja, pa odnesla vse skodelice...jih bodo slišal dons[sm=smiley1.gif] zdej se grem pa mau pofrizirat[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|