sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (14.3.2011 12:46:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm EVO, ČEBELC@...GOLAŽEK 4-5 ČEBUL 2-3 STROKE ČESNA JZ NARIBAM EN KORENČEK ZA BOLŠI OKUS..PO ŽELJI 2-3 ŽLICE RDEČE PAPRIKE IN ŠE KAKA ZAČIMBO PO ŽELJI...JZ DODAM KURKUMO ALI PA MAU CURRYJA, MAJARON,DROBNJAK ČE BOŠ DELALA S KROMPIRJEM...RABIŠ ŠE ENE 5 KROMPIRJEV NA VEČJE KOSE ŽLICO PARADIŽNIKOVE MEZGE MAU MOKE ZA ZAGOSTITEV HRENOVKE NA KOLEŠČKE SOL, POPOER, PO ŽELJI KOCKA ALI VEGETA NA MAU VEČJI KOLIČINI OLJA POPRAŽIMO DROBNO NASEKLJANO ČEBULO....ČE SE TI NE DA SEKLJAT NA DROBNO, JO POTEM, KO JE ŽE LEPO POPRAŽENA ZMEČKAŠ S PALIČNIM ...PRIDE SUPER OMAKCA.....PA ČESEN NASEKLJAN, POTEM DODAM KORENČEK IN VSE ZAČIMBE, TER KUHAM POČASI IN ZALIVAM Z VODO ALI JUHO, ČEZ ENE 15 MINUT DODAM KROMPIR IN ŠE ČEZ ENE 10 MINUT HRENOVKE (KROMPIR LAHK PO ŽELJI IZPUSTIŠ....ČE JE TREBA ŠE MAU ZALIJEM IN KUHAM DO MEHKEGA , NA KONCU DODAM ŠE PARADIŽNIKOVO MEZGO, KER ČE JO DODAŠ PREJ SE KROMPIR IN HRENOVKA TEŽJE ZMEHČATA, NA KONCU ŠE ZGOSTIM Z MOKO + VODA IN NJAMSI[sm=smiley1.gif] tega verjetno pride full?....kaj pa če krompir izpustim,pol pa takoj dodam hrenovke? ma ne prie tolk, sm mau količine pomanjšala glede na naše....ker pač čebula da tisto pravo omako...ni treba na ful zalivat, sam čebulca se more lepo pokuhat...krompir pa brez problema izpustiš[sm=smiley1.gif] hvala,hvala,hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] še 1 Q[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]:tavelike žlice mlete paprike dam?sladke? ja, ta velke...lohk pa daš količino čist po svojem okusu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|