MIHAILO -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (22.3.2011 7:26:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA tocno to,to bi bilo za mene tudi hujse,oblecit se bo ze naucil ,ko bo on pripravljen...ne sekiraj se ,res ni razloga SJJM hvala za kaselj,vec ne vem kaj naj vzamem da pomirim kaselj[sm=zmeden.gif]sem popila ze dva slezova sirupa,zdaj sem sla v tus pa sem kupila sirup smrekovih vrsickov ,upam,da se pozdravim kmalu Cebela kako dolgo si pa imela umetne popadke...meni so jih tudi dali ker so mi morali sproziti porod 9:20h sem dobila umetne in 9:55h sem jo ze drzala v rokah-expresno[sm=smiley36.gif]...Dobr je ce te 3h pusti spati... men je pomagalo karemelino mleko ...narediš karameliziran sladkor in potem odstaviš z ognja, doliješ mleko in fajn mešaš, daš še mau na ogenj, da se sladkor stopi in piješ še toplo...in pa čaj iz koščka ingverja, skuhaš vodo, vreš ene 2 minute s koščkom igverjeve korenince, mau ohladiš, dodaš med in piješ po požirkih...pa še naravno je to karamelino mleko mi je mami vceraj naredila se kasljam ampak gre na bolje...
|
|
|
|