sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (28.3.2011 10:05:15)
|
no, pri nas nič kej novega...včeri dopoldan mi je neki fit vn vrglo in smo mogl pred odhodom v Litijo vse pospravit, ker so se ostali prov norca delal iz mojega načrta, da bi lahk vsak en mau pripomogel čez vikend, pa v soboto smo šopingiral in se potepal, saj je bil Mihčev dan...no, tko d so me včeri kr resno vzeli in poštimali zadeve...zgleda da so vidl d se ni hecat z mano[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pol smo pa šibnili do naših na kosilo, ker se je ura zamenjala Maj ni zaspal po poti in pol je ratal okol 5h kr tečkan, smo oddrsali okol 6h, je sevda zakinkal v avtu in pol žural do 10h, no, po stari uri je šeu spat tko k vsak dan[sm=smiley1.gif]....ponoči je imel pa bojne pohode, mu še zgornji petki prebijata...je bil že čez dan skoz neki sitkan...kr mau tečka brez solzic čist za vsak drekec....pol pa moja mami čist živčna k ni navajena d je tečko...sam včasih je pač mau bol sitkan in se je kr neki ovijal po meni in je bla kr mau zoprna d je še mene ob živce spravla...to mislijo, da če prideš na obisk d bojo pa mulčki čist pri miru sedel....mah, sej nima veze...vseen smo se mau pocrkljal k ni blo treba kuhat...včasih kr paše[sm=smiley1.gif] dons pa nimam posebnih planov, pospravlen je še kr en mau, morm pa mau loverja na špancir povabit, se sploh ne vidm vn iz kupa, pa sm prejšni teden 3x likala...štorija brez konca[sm=smiley36.gif] NO, PROSIM SPOROČITE MI GLEDE JU3, KAKO BO ZDEJ, ČE KOLUMBO NE PRIDE...AL OSTALE PRIDEMO AL PRESTAVIMO????[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|