Trgovina Julie v Trstu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Kinokija -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 19:27:16)

Oj!

Pozna katera trgovinski center Julie v Trstu (ne vem,
e se tko napise), v katerem baje v otroski trgovini prodajajo ugodne stvari za dojencke in otroke. Zanima me predvsem pot do tja, kako naj trgovino najdem.

Hvala za nasvete!

LP Kinokija 34 t:nosecka:




andrejalj -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 19:33:42)

Mislim da se piše Giulia. Sem bila sama tam skoraj dva meseca nazaj, ker sem imela v spominu, da je tam oz. da so tam otroške trgovine, pa s :love: nisva našla nobene....
Svetujem ti da se raje odpelješ v Tori d'Europe...nekaj takega (tu je Prenatal, Iana pa še nekaj- cene so kar, ni ugodno)....poti do tja ti pa ne znam povedati....

lp




karin412 -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 19:46:46)

V Giuliji se ne spomnim, da bi imeli kako otroško trgovino, zdi se mi da je Iana, v Torri D`Europa sem pa bila prejšnji teden - v Prenatalu, pa se razen oblek za nosečnice, ki jih je kar precej, drugo ne splača gledat. Je zelo majhna trgovina, več je oblekic za starejše otroke, ki so bile zdaj znižane. Opreme je zelo malo.
V centru mesta pa je Chicco, ki je kar založen. V Giulijo greš tudi čez cel center mesta in moraš kar vedeti, kam.




tralala -> Trgovina Julie v Trstu (13.8.2005 23:16:19)

V Il Giulia ni več otorške trgovine-defintivno. V centru je Prenatal bolj založen kot v Torri. Jaz bi ti predlagala majhno a natrpano trgovino z opremo (mi smo tam kupili voziček) in nekaj obekicami. Kliče se IO bimbo in se nahaja za zgornjim Upimom, zelo blizu. Trgovke prijazne, akcije.




Stran: [1]