trezika -> RE: Marčevke 2009 - 3.del (19.5.2011 12:02:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 danes zjutraj bi pa tudi jaz kar spala in spalaaaaaaaaaaa. Sem samo na vsake 5 minut užgala po uri, da je nehala piskat za nadaljnih 5 minut [sm=smiley36.gif] no, ampak na koncu se mi je uspelo zvlečt iz postelje. Res sem utrujena, doma imamo že tri tedne zapored gradbene posege in posledično je mož z glavo samo pri tem, jaz pa cele dneve sama z Juretom, ki postaja prava mala zgaga [sm=smiley36.gif] no, na tak prisrčen način [sm=jezicek.gif] pač je navihan in se mu res lahko celo popoldne smejem, pa spat noče več hodit okoli 8h, ker je takrat še svetlo in uro vedno bolj premika proti 9. Takrat pa jaz samo še dol padem. ta vikend nas čaka še ena "obvezna" fešta, od B. sestra praznuje 30 let, teta pa 60 let. Me je tašča ful razkurla, ker itak so v tej žlahti vsi levi, kar se daril tiče in pol mene določjo, da to zrihtam. Jaz dam predloge, da pač denar zberemo in skupaj kupimo, seveda so vsi za stvar in pol ko hočem zadevo realizirat, mi reče tašča, da so že kupil en vrtni gugalnik [sm=zmeden.gif] [sm=hudicek1.gif] in zdej mi je tok vse dol padl, da bi najraj kupla sama darilo, pa nej se rišejo... jaz bi sigurno tako naredila... me totalno razkuri, ko se nekaj zmeniš, potem pa nekdo vseeno naredi po svoje.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|