teodora75 -> RE: Novembrke 2011 (2.8.2011 13:05:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 teodora75 - danes sva pa s sošolko ugotovili, da te tudi ona pozna. No, ona te resnično pozna, jaz te še ne [sm=smiley2.gif] tinkatonka ima nick na RRju, če se ne motim [sm=smiley1.gif] pa da še tukaj napišem, na FBju sem že, ampak ker vse FBja nimate: pa je tudi mene en mejčken nakupovanje zgrabilo ;) sicer sem zaenkrat še skromna, v H&Mu sem kupila eno kapico in copatke, pa v DMu previjalno torbo (btw. hvala tisti, ki je namignila, da ima DM lepe in poceni previjalne torbe). Sem pa malo pokukala v Mothercare, še nisem bila nikoli, ker sem se že vnaprej ustrašila visokih cen, no sej določene stvari so res drage, določene pa niti ne. Skratka, hočem povedat, da imajo posteljico 60*120 cm, v beli barvi ali natur bukvi v akciji za 129 EUR, če katero zanima. Nisem se posebej poglabljala, ker mi posteljico že imamo, videla pa sem, da je nastavljiva po višini. Ja ja, s Tinkatonko se poznamo. Ima tudi ona lanskega septembrčka in smo se na ta način parkrat videli. Kar se pa Mothercare-a tiče sem pa tudi sama že napisala, da sem tam kar precej pogosto. No, ampak v glavnem samo za oblačilca, ker mi edino njihovi bodiji ustrezajo - obdržijo obliko tudi po pranju in sušilcu, tako da jih še lahko zapnem, saj imam z vsemi ostalimi kar slabe izkušnje. (no, kakšen od HMja je tudi OK), ampak imaš v MC res uhuhu izbire, pa če kupiš tisti njihov 'paketek', kjer jih je notri 7 po 27€, tudi ni nič dražje kot v BC naprimer. Problem je edino to, da jih nimajo na preklop, niti v najmanjših št. Tako mislim, da poleg znamke Clark in tisti od HMja niti kaj drugega ne pride v poštev. Čeprav se najde res luštkane, ampak si ne predstavljam tisti mali štruci, ko je še vsa 'mehka' to vlečt čez glavo. Lep dan! T.
|
|
|
|