felix7 -> RE: Novembrke 2011 (30.8.2011 21:48:23)
|
dober večer [sm=smiley1.gif] no, za mano je današnji pregled, ki je pokazal, da nam bo tale naš škorček še dal vetra [sm=smiley36.gif] je hotela poslušat srček, pa je [sm=duda.gif] vztrajno brcal v napravico in je G komaj ujela utrip. Živ je kot poper. No, potem sem pa malo pojamrala, da na prejšnjem UZju, torej na morfologiji, ki jo je zaradi odsotnosti moje G opravila neka druga G, nismo dobili nobene slikice, niti 3D UZja ni nič priklopila in me je moja zlata G še enkrat dala na UZ, mi pokazala obrazek našega malega bitjeca in mi sprintala nekaj slikic [sm=9nebesa.gif] sej mi ni treba pravit, da sem bila v devetih nebesih [sm=smiley36.gif] je pa ta otročiček precej majhen za razliko od svojega starejšega bratca, ki je bil vedno bolj na zgornjih mejah, ima namreč šele 900 g in je na spodnji meji. Je rekla G, da bo ta otroček pa kar ven padel [sm=jezicek.gif] ni problema, sam da ne bom rodila v avtu [sm=jezicek.gif] naslednji pregled imam čez 4T, 28.9., ko me baje spet čaka UZ, da preverimo, kako kaj raste tale škratek [sm=smiley1.gif] aja, v petek grem pa na obremenilni test za cukr, sem bila zihr, da me ne bo dala, pa se je vseeno odločila, da me bo. Predvsem zato, ker imamo sladkorno v družini, ampak ima jo moj stari ata, pa še to je starostna sladkorna [sm=zmeden.gif] ma dobro, si bom pač v petek vzela frej [sm=smiley36.gif] je bila pa za mano na vrsti ena mamica v 37. tednu in sva se pri sestri še malo pogovarjali, potem je pa kar naenkrat ratala čist fertik in je prosila sestro, če ji zmeri pritisk. Reva ga je imela 120/170, tko da so kar rešilca klicali, pol jo je še panika zgrabila in je začela jokat. Je bila kar norišnica in je še mene kar iz tira vrglo [sm=smiley13.gif] so jo priklopili na CTG in se je srček lepo slišal, tako da mislim, da je bilo na koncu vse ok. Ljubljančanke, v petek se vam ne morem pridružiti, ker ima moj dragi rojstni dan in se moram na ta dan posvetiti njemu [sm=smiley36.gif] morda pa mi uspe naslednjič.
|
|
|
|