miskica1983 -> RE: Novembrke 2011 (19.9.2011 18:47:05)
|
Živjo so[sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] Sem malo manj aktivna tule na forumu, spremljam pa vseeno vse kar napišete. Ja, danes smo se Ljubljančanke dobile, sem mislila da nas bo več,pa je nekatere očitno vreme zmotilo, no ja, pa naslednjič... sej se bomo še duble [sm=smiley1.gif] Jaz imam jutri pregled, komaj čakam, samo žal mi je ker ne bom imela UZ-ja. Sem imela zadnjega kontrolo rasti v 30 tednu, vse ok, mali je malček večji, me pa zato zanima kako je sedaj. Sem razmišljala da bi kar en UZ plačala, da vidim če je vse ok in koliko je velik, težek [sm=smiley36.gif] Sobica je urejena, omara, posteljica,previjalna je notri, cunjic je malo morje, sploh ne vem kdaj naj se spravim prat,da ne bo prekmalu, prepozno [sm=smiley36.gif] Stene pobarvane, nalepke nalepljene, še lučko zmontirava pa bo. Počutje : načeloma ok, le da me rebra bolijo, no pa trtica me je začela boleti, se očitno kosti premikajo ... No to bi bilo z moje strani vse... za danes, se bom poskusila poboljšat, pa tudi tu kaj več napisat [sm=smiley36.gif] Pridne bodite, čuvajte vaše bušije [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|