Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4* (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


Nastya -> Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4* (6.3.2011 11:38:32)

Za prvega maja se z družinskimi prijatelji dogovarjamo da bi šli skupaj v Umag. Vsi imamo dokaj male otroke, dva 2 letnika in 6 in 8 let. Mi smo do sedaj vedno hodili v hotele, ampak za spremembo smo pa rekli gremo za prvega maja, kar v Umag in sicer ali v Apartmaje Sol Amfora ali Melia Istrian Villas. Te Melia Istrian Villas delujejo na zunaj zelo lepe in mislim, da so tudi znotraj. Predvsem pa me zanima, če je katera že bila, kako je tam s toploto. Vem da je klima in da je nastavljiva hladno-mrzla, kaj pa drugi prostori (spalnica, kopalnica), ker konec aprila in začetek maja še ni tako toplo da ogrevanja nebi rabili, sploh zaradi otrok..kako je kaj z notranjim bazenom (sicer kao piše da je ogrevana morska voda, upam da je res in ozraćje tudi)..všeč nam je tudi zato, ker je zunaj dovolj prostora da se otroci lahko igrajo itd..

Bom zelo vesela, če mi boste pomagale pri izbiri in mi povedale svoje mnenje o tem.

Hvala in lep dan še naprej !!




luka jan -> RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4* (6.3.2011 20:18:19)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1807499


Tu maš slikce, komentarje, vse. Da ne pišem še enkrat, super je.[sm=smiley1.gif]




jabi babi -> RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4* (21.3.2011 13:21:50)

mi smo bili lansko leto v istrskih vilah,mislim da je to nekaj podobnega.noro je blo.....brez napak...




Teja29 -> RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4* (24.3.2011 7:51:36)

Mi smo bili lani za 1. maj v Istrskih vilah s 3-letnikom in še z eno družino, ki ima 7-letnika. Najeli smo veliko vilo za 2 družini.
V vili je bilo hladno, ampak smo takoj prižgali klimo na gretje in jo v dnevnem prostoru imeli skoz prižgano. Klima je v dnevnem prostoru in v obeh spalnicah.
Vile so zelo lepo urejene, čiste. Kopat smo se hodili v Aqua chil out (notranji bazen), kjer je ogrevana morska voda. Na bazenu ni bilo dosti ljudi, tako, da smo imeli dostikrat cel bazen samo zase. Voda je razmeroma topla (ne tako kot v kakšnih termah), ozračje pa ni bilo prav zelo toplo, sploh pa ne v garderobi. Ampak ni neke panike. Okolica je zelo primerna za sprehode, imajo veliko igral.
Mi smo uživali.




Stran: [1]