Medea10 -> RE: DECEMBERKE 2011 (8.6.2011 13:48:09)
|
dspela- upamo s teboj! nalia- sem prišla na fb 2 urci prepozno, da bi še kaj vmes napisala [sm=smiley36.gif] vikii- pa ti G nič ni rekel za -kg? Mislim, da se pa MORAŠ zredit? Ej, ne gre mi zdaj to iz glave.. Dvakrat sem jih vprašala kaj bi lahko blo narobe, če že kaj sumijo, da pač moram TAKOJ prit, če se ne začnem redit, ampak ne, nobena ni znala nič povedat. Sem Pušenjaku pisala, če je res tako zelo narobe to, zdaj čakam. Ne vem no, včasih se mi zdi, da kar nekaj rečejo, da se bom mela potem ja za kaj sekirat. [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Vidiš, maš fajn otročka že zdaj, je dal mami na shujševalno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Meni kolegica pravi, da moram rodit 26.12. ker ima ona takrat rojstni dan in da če bo otroček ta dan rojen bo baje ful fajn oseba [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jaz ji pa pravim, da bom rodila 11.11. na svoj rojstni dan, ker je lepši datum potem pa začne ona zavijat z očmi, da je njen lepši [sm=jezicek.gif] Se javim spet čez par postov [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|