|
Medea10 -> RE: DECEMBERKE 2011 (17.6.2011 12:14:15)
|
j.b. uživajte danes na kopanju! kg- v prvo šla rodit s +13kg= 61kg (visoka sem 166, imela sem 49 kg ko sem zanosila prvič) šlo jih je dol enih 5, ki so pa v prvih 2 tednih prišle nazaj, tako da jih je ostalo 60,5kg (toliko sem imela tik ob zanositvi zdaj drugič), zdaj sem pa na -1 (sem 1 kg od pregleda do zdaj pridobila [sm=bravo.gif]) Grozne so te kile no. [sm=smiley13.gif] laima- super da je bilo fajn v gardalandu [sm=bravo.gif] hruškolinka- fajn za uz ampak tamali bi lahko malo bolj sodeloval, a ne? [sm=smiley36.gif] za kg se pa ne sekiraj. sashy- uživajte v toplicah! [sm=bravo.gif], Kosilo- kosilo1: (za dragega in tasta) sesekljani zrezki s krompirjevo solato, kosilo 2: (zame) ocvrta cvetača, rizi bizi, solatka z solatnim prelivom, za sladico pa upam, da se dragi izprsi in naju s tamalo pelje na kako tortico, ko gremo ravno v mesto [sm=smiley9.gif] Prvotni namen je bil, da bi vsi jedli cvetačo (da bi vsaj en dan bil BREZ mesa) ampak moj dragi pravi, da mu je cvetačka dobra samo kot priloga. [sm=jezicek.gif] Nalia- grozne so te sanje, jaz sem tudi to noč grozno sanjala. [sm=smiley13.gif] Saj bo bolje [sm=smiley31.gif] vikii- sem ravno včeraj razmišljala, da moram vprašat na foromu, kje si ti [sm=smiley36.gif] Pridna, da se tako učiš, da imaš voljo [sm=bravo.gif] naja81- ojej, to je pa res grozno. [sm=smiley3.gif] Jaz ne bi želela plačat, to ja ni prav. Sličico bi pa ja lahko dal, poleg tega je pa dolžan odgovarjat na tvoja vprašanja! Nezaslišano! [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] Lep dan želim, jaz moram it panirat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|