AVGUST!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Kety -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 10:48:24)

Ojla drage moje!

Kako ste kaj danes? Jaz spet ponoci nisem dobro spala in sem "skurjena" do amena. Dons imam namen pocivat, ker imam obcutek, da se nekaj pripravlja. Kot izgleda bo nas :duda: le lovil polno luno!

Sem ze omenila, da sem imela zdele par dni veliko izcedka, danes pa sem zjutraj opazila na hlackah male kepice rjavkaste barve....A je to cep ali kaj drugega!?:zmeden: Skoz se o tem neki govori, jaz pa ne vem ali je to to ali ne. Pa danes me se konstantno boli v spodnjem delu trebuha, kot pri menstruaciji. JOJ, pa ne da se ze jaz na vrsti.:(:)-:(:)- Sej ne vem, ali se veselim ali me je strah,....sploh ne vem opisat obcutkov. Mogoce je pa le lazni alarm!

Hugolina, mogoce imam pa zato preganjavico in skoz neki letam naokoli!;):)-:)-

No, kaj boste kaj pocele danes,....na praznik! Midva dobiva obiske popoldan, tako, da moram malo pospravit, drugace bom pa res bolj pocivala...pa stela gibe!;)

LP Kety




Naty*Taja -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 10:52:31)

Ti Kety le spočij se danes in nič ne pospravljaj, ker po moje tole ni več lažni alarm! Boš verjetno šla danes al pa jutri.Naj ti obiski pospravjo , HA!Velik sreče in malo bolečin ti želim, naj bo prihod bebice najlepši dogodek.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.8.2005 12:02:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Seven* -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 13:23:00)

Hey Kety!! Pomojem ti je sel cepek. :bravo::bravo:

Jaz pa sem ze dva dni tako zelo zatecena, da sploh ne morem hodit. Malo me ze skrbi. Grrrrr...

Danes sva dala malega v vartvo k mojim starsem, da prideva malo k sebi.. Bigwhale bo pospravil spajzo, ker so se nama zaredili molji. :((:((:(( Hehehe..

Grem si zdaj pritisk merit. Upam, da je mejah normale.

papa,
Seven




Kety -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 13:30:23)

Ja, kje so pa vse ostale Avgustovke....so se vse potuhnile!:)-

Ja, zdej me je pa res strah, ce je to to!?!?! Res ne vem kaksni so obcutki...jaz bi se kar malo nosila trebuscek naokoli. 9nebesa

Bubabaya, koliko je pa pri tebi trajalo, da si sla pol rodit? Dan, dva, vec,...??? Se mi zdi, da moram se ful stvari narest, pa se mi sploh ne da. Dons sem dudice prekuhala in jih dala v torbo za v porodnisnico. Kolk casa pa traja pol ta izcedek? Ker se mi zdi, da se je vse skupi mal umirilo tam spodaj. Samo se lulat hodim bolj pogosto, samo se mi ne zdi, da bi se mi trebuscek povesil. Pa mali je postal cudno aktiven. kar neki se premika! :zmeden::zmeden:

No, punce, ce bo kaj, prav gotovo sporocim, preden sibam v porodnisnico!!! 9nebesa:bravo::)-

Lp Kety




Kety -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 13:31:52)

Opa Seven,....midve sva pa datumsko cisto skupaj!!!:bravo::bravo::bravo:

Ti tudi ne delaj prevec!

LP Kety




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.8.2005 13:44:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Kety -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 14:30:50)

Bubabaya, kolk maste luskano pupiko!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Komaj cakam da svojo strucko tako stisnem k sebi!!!! Sva dons z :love: sestavila zibko! Jo grem kar poslikat, in jo bom dala v album, ceprav dons neki nagaja. Sem ze hotla dopolnit slikice pa neki ne dela!

Lp Kety




tina104 -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 18:48:55)

Zdaj sva z :love: malo okoli hodila, prej pa je bil računalnik skoz zaseden, tak da mi je šele sedaj uspelo prit na RR. Samo to: dogaja se nič kaj posebnega. Spet je ponoči prišlo ven malo tistega čudnega sluzastega izcedka, zdaj med sprehodom me je v nožnici ful zapeklo za nekaj sekund (kot da bi me kdo vrezal), pa malo me je še zvijalo kot pred M, sedaj pa spet vse mirno. No, ni ravno vse mirno. Po trebuhu se mi nekdo premika :)- . Pa ful se mi zdi še visoko. Smo že kar nestrpni, drugače pa me tudi malo "stiska", ko pomislim, da je to že vseeno tako zelo blizu.




miševi -> AVGUST!!!!!! (15.8.2005 19:38:59)

Jaz sem še vedno doma:(. Nič ne dogaja...




Stran: [1]