nosečniški pas (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Felicity -> nosečniški pas (16.8.2005 11:36:50)

pozdravljene!:)

Ker me buhi dol vleče, razmišljam o nosečniškem pasu oz nečem podobnem.:zmeden:
Zanima me, če ima katera izkušnje s temi pripomočki? (kateri mesec ste začele nositi, občasno/stalno, kolikšna je cena, ...).


Hvala in lepo se imejte:nosecka:




Teja N -> nosečniški pas (16.8.2005 12:19:30)

Živjo!

Jaz sem si pas kupila v prvi nosečnosti, mislim da nekje v četrtrem mesecu. Kupila sem ga na La vie oddelku v Baby centru, če se ne motim, je bil takrat okoli 3.000 sit. Sicer ga imajo v treh različnih velikostih, si ga pa lahko tudi sama nastaviš, kolikor pač želiš, da te stisne. Je elastičen in ima ježke za nastavit. Nosiš ga pod trebuhom in nič ne škoduje tebi ali otročku, trebuh ti samo podpira, občutek je zelo prijeten, kot da imaš nakak modrček za trebuh.:)-

Je prav olajšanje. Reguliraš pa lahko tudi, koliko ti pritisne na križ.

Jaz sem ga uporabljala predvsem, kadar sem morala stat ali hodit, pa pri gospodinjskih opravilih. Tudi zdaj mi spet prav pride in ga priporočam.

Lp,
Teja:)




Felicity -> nosečniški pas (16.8.2005 13:31:47)

živjo,

hvala za odgovor. Popoldne ga grem kupit!:)

PLP




nogometas -> nosečniški pas (16.8.2005 15:28:41)

Ena sprememba, zdaj stane 4oooSIT in ga imam tudi jaz, pa se mi zdi, da ko mi enkrat popoldne dete "dol zleze" in začne pritiskati, tudi pas več ne pomaga. Moram se pač spravt v horizontalo. Edino to je zdravilo proti bolečinam v spodnjem delu trebuha. Bolečine v križu mi lajšajo sprehodi v dopoldanskem času, ko sem spočita.
LP




Stran: [1]