|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:06:29   
Martina27
Pozdravljene!

Zanima me,če katera ve,kje so že vse dobili novo jesensko kolekcijo(razen H&M)namreč nimam vsak dan na razpolago,da bi prišla v Lj.Zanima me predvsem Benetton in Iana v Emporiumu,pa če jo je že katera vidla in kakšna se ji zdi.

No glede moje tašče pa takole.Trenutno še z fantom živiva pri njih v hiši,vendar imava odzgoraj vse narejeno za sebe.Ampak ta moja tašča pride vsak dan 100x gor in samo gleda kako in kaj.Pa zdaj mu daj slinčka,pa zdaj ga previj,pa zdaj mu daj čajeka,pa kdaj mora jest,da ni ki lačen ker je siten,pa zdaj idita malo ven,pa zakaj ga moraš non stop jemat zraven ko kam greš,pa to se ti mora derekt zmešat.Aja,pa včeraj mi je rekla,da zakaj mu jaz ne dajem alpskega mleka,da zdaj pa je že dovolj velik,da lahko to mleko papa,da je ta Conformil ki ga je predrag, naj malo šparam,da je njen sin(moj fant)alpsko mleko pil že pri 1 mesecu.
Včasih mam občutek,kakor da sem totalno nesposobna mama,ona pa vse ve,skratka je najbolj inteligenta kar se tiče otrok-dojenčkov.

Da vam povem,da že prav molim drugo leto april,da se odselim,ker če še bom dolgo to gledala in poslušala se mi bo resnično zmešalo.
Včeraj sem šla malo na sprehod z njim in sem mu oblekla kavbojkice,bodi(to tak in tak)mikico in jesensko jaknico,nogavičke in supergice,pa je priletela za mano,da češ kako ga imam narejenega,da nima žab in trakeca na glavi.

No zdaj mi pa ve povejte,lepo vas prosim kako ga naj oblečem oz kako jih ve oblečete,Danes mi je logično,da bi mu dala trakec, ko tak mrzlo piha,ampak včeraj pa ni bilo potrebno.
Pa 100x smo ji že rekli,jaz,fant,njegov oče,da to ni njen sin,ampak kot da govoriš steni.

Jaz vem in upam rečt na glas,da jaz ne bom nikoli takšna tečna in vtikljiva tašča.

Aja še to,zadnjič sva prišla z Tajem domov in sem jo dobil,kako mi je brskal po računih in gledala Tajevo knjižico,ko mu varčujemo denar.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:13:59   
jazz
A selili se boste? Bravo za vas! Jaz imam čisto iste probleme, pa jim lahko rečeš 1000krat, pa nič ne zaleže- mogoče za kak dan. Mi ravno tako uletavajo, tako da bi menda bilo vseeno če bi imela kar pri njih eno sobo, da jim ne bi bilo treba po stopnicah tolikokrat hodit :)-:)-!!! Glede oblačilc pa nimam pojma, ker nisem z vaših koncev, mislim pa, da so po večini že dali kar nekaj jesenskih stvari ven vsepovsod. L.P.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:20:32   
Martina27
A ni to grozno,tam se matraš,da si ustvariš nekaj zase,pol pa ti uletava vsak dan,Tak kot si rekla,bi bilo pa res bolše,da se nebi task matrala pa vsak dan tolk stopnic prehodla.

Ja resnično že komaj čakam,da gremo,sam se šele to gradi,tako da hočeš nočeš moram potrpet.

Boga ti.Vsaj ena ko razume kako je to.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:22:00   
CatJa
Pri nas je blo isto. Zakaj ima dudo, zakaj se ne je jetrc, pa da je kravje mleko bolj hranljivo kot Hippovo (pri 6 mescih :zmeden: ), itd, itd. Da se ti utrga. In resnicno zacnes dvomit o sebi, ali si res tako slaba mati. Zdaj jo pa kar ignoriram in jo to tako pizdi, da je hudic. Ravno zdele cez vikend je spet nekaj sikala, kako tamali nic ni zunaj, pa take. Ona vidi samo sosedovga fantka, ki je na cesti od zore do mraka. Pa ne pomaga, da ji 100x poves, da ga jaz pac raje na igrisce peljem, da ima druzbo otrok, pa na sprehod v gozd ipd. Ne, skoz bi moral ticat pred hiso. V ponedeljek bo verjetno spet krementirala, ko ga bomo dali v varstvo in ne njej. Ker ona pac misli, da je njena druzba oh in sploh odlicna za otroka :zmeden2: Skratka, da dol pades.

Pa sej ce spremljas debate, vidis da nisi edina. Jih je ogromno. Pa tako btw, nasi nic ne pomaga, ce ji clovek pove, niti ce ji pove moj. Sam surlo zna povesit, pa isto gnat naprej. Hvalabogu imamo svoj vhod.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:36:03   
Annny
Povej ji, da boš poklicala policijo, samo da jo še enkrat dobiš, da brska po vaši osebni lastnini/ denarju. Jaz vem, da bi to naredila. Pa ignorirala bi jo tudi in ji rekla, da naj najprej zase in za svoje podstrešje poskrbi.
Sorry, ampak res bi se razjezila:grrr::grrr:

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 12:58:28   
jazz
Ja, itak, pri enem ušesu not in pri drugem ven. Sam se lahko noro nasmejiš nekaterim njihovim "ta pametnim" a ne? Nismo slabe mame, super mamice smo, da veste!!! Samo taščam je hudo, ker je njihov čas mamic minil pa se hočejo zraven štulit! Fajn bodite punce!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 13:02:56   
Olivija
Evo tako bi zgledal, če bi mi živeli z njegovimi in še sreča da ne. Že tako ali tako je uletavala in bila izredno pametna (narobe sem dojila, tamalo narobe oblačila, narobe kuhala, napačne stvari zamrzovala,...). Potem se je moj :love: ene parkrat fajn skregal z njo in od takrat je vsaj približno mir.
Imam pa srečo, da si ne upa pridet, ko sem sama doma s tamalo.
Probajte ji še enkrat razložit, ker tole da ti brska po predalih je pa mal huda.

Srečno

PS: z žabami smo imeli tudi težave, ker po njenem bi jih morali še pri 20 stopinjah nosit :zmeden:


(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 13:49:38   
jožica-2
Imam sicer zaenkrat dobro taščo, ki nas ne nadleguje z obiski...:) Tebe in ostale s podobnimi problemi pa ZELO podpiram: ti že veš kaj je najbolje in skupaj z možem - partnerjem morata držati skupaj. Tašča pa se bo morala prej ali slej soočiti s tem, da je njen sinček odrasla oseba...

Lahko si prebereš, kako nekateri rešujejo težave:

http://www.iskreni.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=568&mode=thread&order=0&thold=0


LP

Jožica

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 14:11:49   
Maya 80
hojla

Da se vam pridružim še jaz. pri nas je tudi noro!!!!:hudicek:
Od mojega brat ima 11 mesecev staro hčer, kjer je bila tašča bog i batina. Pri nas pa ni tako in ker mi želimo samo mir, smo vse najslabše. Namreč nihče jo ne spoštuje, ona je požrla vso pamet sveta, vsako stavr mora pokomentirati kako je bilo pri prvi vnukinji....
Mislm...hodi kontrolirat, če smo še živi.

Prvi sin je bogi, ima smolo z žensko,... mi imamo pa vse (namreč če še ne veste, po cesti pobiramo!).
Sklep: pospešeno iščemo hišo oz. parcelo pa čeprav se bomo zapufali do konca, a ohranili bomo družino

Pa še to: Hvala bogu imam partnerja na svoji strani!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 16:20:40   
vidja
A se ne moreš kam zaklenit?

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 17:02:30   
Martina27
Prej sem šla v Lj mal po nakup za tamalega in pridem domov pa pravi tašča meni"Veš mamica midva pa papama goveji golaš!"Da vam povem da me je skoraj kap zadela,mali pa tak na veliko odpiral usta,in to se je njej tak fajn zdelo.Nakar sem ji rekla,da če se ona dela iz mene norca,jaz ji povem kaj naj mu da za papat,ona pa njemu **** hrano.In veste kaj mi je rekla,da glede nato,kako sem pametna glede prehranjevanja bi že morla biti najmajn pediatrinja.

Tako sva se skregale,da sem ji na koncu rekla,da žalostno,da ma moj sonček tako babico.

Edina stvar,ki me še drži gor je moj sonček in fant,ki nikoli ne stopi na njeno stran,ker vidi kak trapa je.



(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 18:27:15   
valči
Martina,res se mi smiliš.Mi tudi skupaj živimo,sicer se vtikuje,ampak ne vedno in v mnogi milejši obliki,kot pri tebi.Ta z golažem je kruta:zmeden:.

Veš,kaj pomaga,da pač narediš po njeno-določene stvari,pol pa ko gre,pa po svoje.Bo volk sit in koza cela.Mu daš na sprehodu trak gor pred njo,ko pa je ni,pa dol,hi hi.Tako bo mislila,da jo ubogaš in se bo počutila koristna,pa bo kmalu nehala,upam;)

Glede mleka pa sem jaz tudi poslušala,da so njeni otroci od rojstva pili domače mleko,pa jim nič ne fali.Pa sem ji precej mogla gnjavit,zakaj ne mleka,sicer dojim in dodajam Hipp,ampak taki so stari:(
Včasih so bili pač drugačni časi,marsičesa ni bilo za dobit in so dobili otroci,kar je bilo doma.Sedaj pa se je svet potrošnje razcvetel,še preveč..

Oprosti,sem se razpisala:ups:,upam,da se bosta pobotale,ker je res hudo bit skoz pod stresom.
DRži se:metulj:

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 19:18:59   
Ajnaa
pri nas je isto. Vmešavanje v vsako stvar. za povrhu vsega gre za mojo mamo in ne za taščo, kar mislim da je še huje. Enkrat mala ni dobr oblečena, drugič ne je prave hrane, itd. V glavnem vedno kaj. Ko jo ne upoštevam, pravi da je ne spoštujem, ne maram,... In ima tri dni nos do tal in se ne meni z menoj. Potem pa se sama sekiram in trpim v sebi. Posledično trpi še moj odnos z možem, ker posatnem zamorjena. Njemu nikoli nič ne reče, in je oh in sploh najboljši, potem pa mene najeda glede njega, če gre kdaj ven žurat, pa se ga mal nacedi, pa zakaj tako hitro vozi, ...

SEm danes mamo vprašala, če misli, da me je tako slabo vzgojila, da ne znam skrbeti za svojega otroka? Pa me sploh ni hotela slišati. V glavnem pri njej se mi bo zmešal. razmišljamo o svoji hiški, finance to nekak dopuščajo, vendar me je mama tako privezala nase, da imam kar slabo vest ker želimo stran. Pa kaj bomo pa potem z njeno hišo? Sicer pa po drugi strani moramo stran, ker tako lahko živimo v kregu še 40 let. Ne vem zakaj se znamo pogovarjati s tujim iljudmi, s svojimi najbližjimi pa ne?
sem pa hčerko vpisala v vrtec, čeprav bi mi jo lahko ona pazila, ko bom šla delat. Mislim, da bo boljše tako, kot da gledam kako moja mama op svoje vzgaja mojo hčer. Bo imela še preveč priložnosti ob popoldnevih.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 21:24:44   
elizabeta p
Znajo bit tečne ja. Mi živimo skupaj v stanovanju, tako da se ne moremo drug drugemu izogniti.
Ene parkrat ji je moj svoje povedal pol smo se šli pa par dni tiho mašo.:zmeden:
Pol sva pa vidla da je najboljše kar ignorirati in kar deluje. Saj ma včasih še kakšen nasvet ampak je stanje bistveno boljše.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 21:51:09   
Anja167
Trgovino Iana v Emporiumu zapirajo. Tako da bi morda zdaj ravno še našla kaj poceni, ker imajo popolno razprodajo. Zadnjič so imeli nekaj jesenskih stvari (večinoma do 9 mesecev in potem od 3 let naprej), ni bilo pa veliko.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 21:53:15   
Anja167
Prej sem šla v Lj mal po nakup za tamalega in pridem domov pa pravi tašča meni"Veš mamica midva pa papama goveji golaš!"

:grrr::grrr::grrr: Še meni grejo zdajle lasje pokonci!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 21:54:09   
Anja167
Prvi stavek je bil citat iz tvojega pisma, jasno...

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nova kolekcija in tečna tašča
17.8.2005 22:58:36   
* Mateja *
Pomoje bi se meni kar zmešalo s tako taščo. jaz sicer živim oz. živimo z mojimi starši, tako da nimamo takoh problemov. Jz bi pa vtikljivi tašči povedala kar ji gre, sem tak človek, ki mora dat vse iz sebe, da se pol bolš počutim!!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?