Otroški voziček BEXA B3 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Coopka -> Otroški voziček BEXA B3 (21.5.2011 19:44:45)

Pozdravljene

Na spletni strani sem zasledila voziček, ki mi je takoj padel v oči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]  Ima vse kar si želim, pa vendar je to nekakšna novost pri nas, zato me zanima, ali že ima katera takšen voziček doma, oziroma ali ste ga že kje videle in preizkusile??

Dobrodošla vsa mnenja, pohvale in graje... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Lp, C




Agnes27 -> RE: Otroški voziček BEXA B3 (29.5.2011 20:09:31)

Men je tut na videz ful všeč. Sam mi je kolegica poudarla naj ne kupim vozička samo ker je lep. Ko uporabljaš voziček je pomembna samo praktičnost.
Katera pozna vozikek BEXA?




Coopka -> RE: Otroški voziček BEXA B3 (30.5.2011 19:38:10)

Saj tudi jaz ne gledam samo na izgled (mi pa tudi ni vseeno). Imam kar dosti zahtev glede vozičkov, vendar tale se mi zdi, da se je kar približal tistemu kar sem imela v mislih.

Se mi pa tudi zdi smešno plačat 800 evrov za voziček (komplet), kateri ima isto garancijo kot pa jo ima tale izdelek in še par drugih za podobno ceno.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]






GregUr -> RE: Otroški voziček BEXA B3 (25.5.2012 13:10:08)

no punce, po enmu letu se je pa najbrž našla ktera uporabnica Bexe?
sama sicer poznam dve k sta ful zadovoljne s kvaliteto (v primerjavi s ceno), pa mi še vedno ni dovolj, se mi zdi da kar iščem, da mi katera začne "po enem mescu se mi je strgalo to, po dveh tednih je šlo ono,..." [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

sicer so mi ful všeč in prav zaradi tega, ker je trenutno moja edina varianta, bi rada, da mi ktera kaj več pove, da imamo čas razmišljati o drugih, če bo to seveda potrebno [sm=smiley36.gif]

hvala




mary003 -> RE: Otroški voziček BEXA B3 (20.8.2012 15:57:04)

hej punce.jaz imam bexo b3 in je super,edino priznam da je športni del kar se tiče zgaganja kar ogromen.po visokem snegu in makadamu tako kot veliki kamni skor da leti brez najmanšga problema.poznam jih še nekaj samo da imajo b4.
je pa naša punca že takoooo velika da ga ne rabim več.ima pa še ogromno opreme..tako da takrat je bil edina izbira..sploh za zimske otroke pridejo vsa 3 pokrivala za nogice super v poštev :)




Stran: [1]