RE: kakšen je vaš libido? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (19.6.2011 21:06:53)


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mogoče pod anonimna zato, ker me nekateri po dolgih letih na forumu dejansko prepoznajo, znanci iz kraja.. in ne bi ravno vsem razlagali o svojem libidu!!!

In kaj mislite, da če ve nimate libida in se vam nikoli ne da sexat, da so pa zdaj vse ženske take ali kaj? Ne, nekatere imamo otroke in nismo samo mame, ampak tudi ŽENE (ker nekatere na to pozabljajo, ko dobijo otroka) in se nam dejansko da sexat, pogosto!!!


[sm=smiley1.gif] Ej kje sva se midva zgrešla ![sm=smiley36.gif]
No jaz bi sexal vsak dan, moja partnerica pa enkrat na mesec [sm=zmeden.gif]. Moram rečt, da je sex dober, v tem se oba strinjava, ampak zame ga je ful premal [sm=smiley19.gif]. Nekako poizkušava kompromisno rešiti problem, nočem riniti vanjo, če vidim , da ji ni ampak ... Zavidam parom, ki imajo tovrstne želje bolj usklajene ! Mislim pa da jih je bolj malo, ponavadi vedno eden "trpi"




koala -> RE: kakšen je vaš libido? (20.6.2011 12:16:05)

Glede na moževega premajhen, se pa trudim da ga ne zavrnem vsakič in se trudim da tudi jaz dam kdaj pobudo.




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (1.7.2011 22:42:10)

Huh,

v zadnjem letu mi je libido skoraj ponorel. Težko rečem, kaj je vzrok temu, morda celo moja povečana kreativnost, s katero se prej nisem ukvarjala ... prej je bil moj libido povprečen, zadovoljna sem bila s seksom 2-na teden. Zdaj bi pa vsak dan, pa mojemu ni, se bojim, da me sploh ne dohaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ok, mojemu včasih ni in vem, da je vzrok včasih čisto zdravstvene narave (ne bom o podrobnostih). Moram pač tudi take stvari vzeti v obzir, nekaj časa je bilo prisotne preveč rutine. Malo sva se pogovorila in se je hvala bogu 'zbudil', stvari kar lepo tečejo. Včasih me prime, že ko prideva iz službe, ampak imava malega fantiča, tako da ne moreva ravno vsak trenutek skočit v posteljo, je treba počakati na večer.

Včasih me celo zasrbi, da bi si omislila loverja, čeprav vem, da nimam jajc za to ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (1.7.2011 22:59:50)


IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

zakaj pa vsi pišete pod anonimno?




zakaj? ker ne rabi vsa potopna Slovenija vedet kak je moj libido[sm=jezicek.gif]




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (1.7.2011 23:08:13)

eno vprašanje:


Ko ste same doma s partnerjem in so otroci pri starih starših ali pač kje v varstvu ali tisti dan zmeraj sexata s partnerjem, ker sta sama?

ups;spet anonimna[sm=smiley14.gif]




ronja -> RE: kakšen je vaš libido? (2.7.2011 12:59:50)

Ko ste same doma s partnerjem in so otroci pri starih starših ali pač kje v varstvu ali tisti dan zmeraj sexata s partnerjem, ker sta sama?

Ja, večinoma res - je treba izkoristit, ker se pač ne zgodi ravno pogosto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (7.7.2011 20:08:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

eno vprašanje:


Ko ste same doma s partnerjem in so otroci pri starih starših ali pač kje v varstvu ali tisti dan zmeraj sexata s partnerjem, ker sta sama?

ups;spet anonimna[sm=smiley14.gif]


kot pravi predhodnica. take priložnosti je treba absolutno izkoristit, takrat sem vsaj lahko glasna in brez skrbi, da bom naenkrat slišala otroški jok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (7.7.2011 23:02:01)

Ja, ampak če sta dosti sama, sigurno ne vedno počneta to stvar, samo zarad tega ker sta pač sama, ali?




*miska.mcc* -> RE: kakšen je vaš libido? (7.7.2011 23:08:34)




IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

eno vprašanje:


Ko ste same doma s partnerjem in so otroci pri starih starših ali pač kje v varstvu ali tisti dan zmeraj sexata s partnerjem, ker sta sama?

ups;spet anonimna[img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley14.gif[/img]
 

deloma.....do zdaj natanko 60%.






ronja -> RE: kakšen je vaš libido? (8.7.2011 8:24:13)

Ja, ampak če sta dosti sama, sigurno ne vedno počneta to stvar, samo zarad tega ker sta pač sama, ali?

Če bi bila dosti sama, gotovo ne bi - ampak nisva, to se zgodi max. 1x/teden in ni vsak teden... To so redki trenutki, ki so za izkoristit, se strinjam z anonimno, sva lahko bolj sproščena;). Do zdaj mislim, da enkrat ali 2x nisva, ker sva imela res kup stvari nujno za zrihtat - in nama je bilo potem obema žal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Zdaj pa nujne obveznosti počakajo, hehe.

u, miš, ti pa še statistiko vodiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




*miska.mcc* -> RE: kakšen je vaš libido? (8.7.2011 8:32:32)

ronja, sj ni težko.
odkar je nina sva bla 5x sama. 3x sva sexala, 2x pa spala, ker sem jst delala donevemkdaj. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]




Spontan -> RE: kakšen je vaš libido? (8.7.2011 13:54:15)

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*
ker sem jst delala donevemkdaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]



A si čevlje prodajala?




Anonimen -> RE: kakšen je vaš libido? (24.7.2011 18:03:10)

No, meni se pa seks po pravici povedano, zadnje čase gabi. Ne morem sploh. Pa mi ni vseeno in bi rada to popravila, pa se ne da, ker niti ne vem, kje začeti. Partnerju sicer skoz težim, da se morava pogovoriti in dejansko se potem tudi pogovarjava ampak pogovor ne pelje nikamor. Ali pa se konča kot se je danes- z jokom in prepirom. Brezveze mi je vse. Že dobra tri leta se trudim zanositi- enkrat nama je celo že uspelo, pa se je končalo s spontanim splavom. Od takrat naprej je stvar čisto umrla (pa že prej ni blo nevemkakšne strasti). Imam občutek da se sama trudim za vse. Partnerja niti ne zanima kdaj imam plodne dneve itd. pa tudi glede dejstva da ne seksava je precej ravnodušen, kot da se je sprijaznil z zadevo. Mene pa kar razganja od žalosti in jeze. Ne vem več, kaj naj. Po drugi strani pa govori, da me ima rad in da si želi imeti otroke z mano. To je pa tudi vse, kar dobim od njega. Mislim da bom spokala, ker ne zdržim več. Brezveze je vse, res.

Pa nima druge- za tiste, ki boste najprej na to pomislili. Sem 99,99% da me ne vara (če me je pa tisti 0.01% izneveril, pol pa res nič več ne razumem...)




Kerensa* -> RE: kakšen je vaš libido? (1.8.2011 14:02:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
imam občutek da več sexa producira še več sexa.

Kar se mene tiče, tole 100%-no drži. Vsaj zame. [sm=smiley36.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
In ene celo vstanejo ob polnoči iz postelje - ravnokar so "padle", pa si grejo prižgat en čik. Bojda paše potem.

Nič bojda - ziher paše. [sm=smiley4.gif]




Graduate_student -> RE: kakšen je vaš libido? (16.5.2022 14:03:27)

Pozdravljeni!

V okviru izdelave magistrskega dela izvajam raziskavo na temo moške spolne funkcije in moškega spolnega zadovoljstva v Sloveniji.

V ta namen izvajam anonimno spletno anketiranje preko spletne platforme 1Ka:

💁‍♂️ Anketa je namenjena VSEM moškim, ki so starejši od 18 let.

💁‍♂️ Anketa je sestavljena iz 28 vprašanj zaprtega tipa (na klik).

💁‍♂️ S pritiskom na tipko “KONEC” na koncu vprašalnika uspešno oddate anketo, v nasprotnem primeru se šteje anketa kot neveljavna!

💁‍♂️Podatki bodo POPOLNOMA ANONIMNI in bodo služili izključno izdelavi magistrske naloge.

🤝 Zahvaljujem se vam za sodelovanje.

Link📍https://1ka.arnes.si/a/763c4e2f 

 







Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]