a katera ve kaj bi bilo to (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


katarincatinca77 -> a katera ve kaj bi bilo to (14.6.2011 19:10:34)

Namreč že nekaj dni me skoraj neprenehoma boli od pazduhe proti dojki (samo na eni strani, pri drugi pazduhi in dojki je ok). Moj najmanjši otrok je star že 3 leta, tako da že dve leti ne dojim več, tako da ni nič v povezavi s tem. Bolečina ni neznosna, je pa neprijetna, tako da sem se tudi ponoči od tega zbudila. Vem, da bi najbrž morala k zdravniku, ampak me je ful strah, da je kaj narobe, pa še čez 10 dni dopust načrtujemo. Zanima me, ali je katera že imela kaj podobnega. Najlepša hvala!




SMT3 -> RE: a katera ve kaj bi bilo to (14.6.2011 19:18:57)

Lahko so bezgavke,lahko si pa kaj pretegnila oz. poležala.Vsaj jaz sem,ko sem spala celo noč kot top na desni strani pa roko spodaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Felicita -> RE: a katera ve kaj bi bilo to (14.6.2011 20:30:55)

jest sm mela, ugotovila, da me modrc tišči. vrgla modrc stran, od takrt nimam več problemov.

p.s.: bojiš se, da je kej narobe in zato ne greš k zdravniku? pol pa sploh ne it... nikol. pa bo kar bo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tak attitude mi nikol ni bil jasen, res ne.




Balerina -> RE: a katera ve kaj bi bilo to (7.7.2011 12:53:30)

Jaz sem imela tudi zaradi moderca, tista kost mi je tako nekako pritiskala, pa medtem ko sem nosila nisem nič čutila ko sem se pa tuširala ali pa kaj drugega dela pa je bilo prav zoperno.
probaj če je to ni pa neumno če se pretipaš dojke in mogoče vseeno obisk zdravnika.




Stran: [1]