Vaše izkušnje-lymska borelioza (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


DragonLady -> Vaše izkušnje-lymska borelioza (22.6.2011 17:09:15)

Pozdravljeni!
Trenutno se zdravim z antibiotikom, imam kar močne bolečine v mišicah in sklepih, glavobole, slabost...nočem paničarit, zato me zanimajo vaše izkušnje s to boleznijo. Ima doživljenjske posledice ali vse mine? Moj zdr. je bil namreč zelo skop z besedami. Striček Google me je pa rahlo prestrašil...




tabi -> RE: Vaše izkušnje-lymska borelioza (23.6.2011 9:08:22)

Pozdravljena,
moj ati je leta 96 zbolel za to boreliozo.iste simtome kot ti samo da je hodil v Lj.na infuzije 1-2meseca se ne spomnim točno.Bilo je res hudo,skoraj ni mogel hoditi,od glavobolov je skup letal.To je trajalo celo poletje,dokler se ni ohladilo.čez zimo se je umirilo pozno spomladi pa spet jovo na novo,spet infuzije.No leta 98 pa je bilo občutno bolje samo še občasno(v najhujši vročini)ga je matralo dobil inekcije in proti boličinske tabletke.Šele po 5-6 letih ni bilo več sledi.Zdaj pa ima iste simtome tudi sestra(čaka izvide iz infekcijske).




Felicita -> RE: Vaše izkušnje-lymska borelioza (23.6.2011 15:29:06)

jest sicer na srečo poznam samo takšne, ki nimajo posledic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] oz. se jim pač kronična oblika (še?) ni izrazila.

jest sem drugače ravno končala z antibiotično terapijo, zdej morm dat že 2. kri, počutim se pa še vedno za en k... - samo ne vem a je to od antibiotikov al od borelioze.




Stran: [1]