Avent flaške za dojenčke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


Meggi -> Avent flaške za dojenčke (18.8.2005 17:38:06)


Zanima me ali je katera uporabljala za čisto male dojenčke (0-3m)one aventove flaške, ki ne tečejo. Ne vem točno kako se jim uradno reče, ne.

Ne vem ali bi znal otrok vlečt. Sprašujem iz radovednosti ker se znova pripravljam za opremo za drugega otročka itak pa računam da bo polno dojen-a, a za rezervo saj veste. Ne vem koliko jih to lahko zmede od prsi in tisti ploščat nastavek. Vseeno se mi pa zdi boljše to kupit, ker lahko kasneje uporablja-* kot pa navadno flaško ki vse ven teče.

In še nekaj, ali je dopustno da se uporablja pri drugem dudo, katero je prvi le vlačil po rokah- in je seveda odprta. Bakterije in te stvari ob prekuhavanju gredo stran ali je vseeno boljš razkirat spet tistga jurja, a ?

Hvala za odgovore!
Vrtnica1 -> Avent flaške za dojenčke (18.8.2005 17:55:06)

Te Aventove flaške za novorojenčke, ki so tudi proti krčem so ZAKON! Naš Žiga je bil 5 tednov prezgodaj rojen in je imel slab sesalni refleks in ko sem mu po navadni Nukovi flaški za novorojenčke dala čaja pit, se mu je tako vsakič zaletelo, da je mene skoraj kap. Zgleda, da ga je totalno zalivalo. Potem sem kupila te Aventove in so res ZAKON! Pije lepo kot na zizku:bravo:. Absolutno priporočam! Če mu pač ne bo šlo, pa kupite samo nov cucelj z več luknjicami. Dudika se pa lepo prekuha, pa je.
Lp, V.
Marogica -> Avent flaške za dojenčke (18.8.2005 18:23:56)

Meggi, če sem prav razumela, sprašuješ, za nastavek pri steklenički, ki ni duda. Če je to to, kar misliš, ti lahko povem, da naš ta prvi sploh ni znal jesti in piti na dudo od rojstva (no pil je samo čaj, drugače sem dojila). Tako smo kupili tisti nastavek, misim, da je od o-3 in ni bilo problemov. Tako da smo pri njem skoz uporabljali samo te nastavke. So pa zakon.
Ta drugi pa pije samo na dudo in nastavka ne mara, čeprav je star že 8 mes.
Kar pa se "rabljene" dude tiče-tudi mi smo še imeli eno, dve od starejšega, pa sem vseeno kupila nove. To se je vlačilo bogvekje od ust pa rok.... Ne vem, sem imela boljši občutek
Meggi -> Avent flaške za dojenčke (19.8.2005 7:25:51)

Me presenečate fajn se mi zdi no res. VIdla sem dva pakirane te flaške - in jih bom šla res iskat.
Res moja prva princeska - ji je bila navadna flaška španska vas. Seveda je tu odvisnost od mamice in njene papike.

A ko te pogleda z nežnim pogledom misleč:
"Mami, hvala, ker si mi dala," je božanski občutek.

Vsem uspešno dojenje in pristen stik z otrokom
Stran: [1]