ursonok -> RE: Marčevke 2012 (30.11.2011 16:35:09)
|
Hej, tiste, ki ste virozne ... jaz vam povem, nabavite si sokovnik/stiskalnik, ali kako že, začnite pit zelenjavne sokove, vsako jutro na tešče, tam je največ vitaminov, ki se najbolje absorbirajo, pa polno hudih encimov ... Jaz to pijem že leto in pol in nisem zbolela sploh. Pa tamala hodi v vrtec, nosi domov razne stvari, včasih mi kak dan malo z nosa teče in takrat si pomagam s homeopatijo, to je pa vse. Res, energije imam dovolj, počutim se ok in enostavno vem, da ne bom resno zbolela [sm=bravo.gif]. V nosečnosti nisem pogoltnila niti enega umetnega vitamina [sm=smiley1.gif] Srbenje trebuha - mene zelo srbi na trenutke, potem pa neha. Gre baje za raztezanje in zato koža srbi. Če te pa srbi non stop, tako da se moraš na veliko praskati, je pa res čisto mogoče, da si alergična na mandljevo olje. Poskusi kaj drugega naravnega,maslo karite ali kaj takega. Jada, ti sploh ne zavidam tega počutja. Verjamem, da si slabe volje. Jaz sem bila tudi zadnjič, ko mi je po seksu steklo ven malo krvavo obarvane sluzi. Se je takoj umirilo, MV imam itak dolg 40mm in zaprt, pa tudi vem, da je to verjetno zaradi konizacije in potem "drezanja" MV z lulčkom [sm=jezicek.gif]. A vseeno sem postala slabe volje in me ni minilo do drugega dne, ko sem čisto pozabila na stvar. Mene pa ležanje ubija. Jaz se najbolje počutim, če veliko telovadim. Moram nujno vsak dan, če ne, je kriza. Včeraj uro orbitreka, danes sem že z bazena. Super se počutim, tudi želodec me za nekaj časa neha bolet [sm=smiley1.gif]. Možgane si sčistim in lažje delam ... Skratka, gibanje rules. Če samo pomislim, da bi me tam spodaj kaj bolelo, tiščalo ali "pritiskalo dol" in bi morala počivati, se mi meša [sm=smiley21.gif]. Mi gre pa na živce, da ne morem normalno jest, ker me želodec zajebava. Apetit imam, non stop nekaj grizljam (sadje, suho sadje itd.), a je z vsakim grižljajem huje. Zdaj kuham mljaski zelenjavno juhico, pa potem bo rukola s koruzo in fižolom ... mmm. Pa moža sem nagnala po bio rižev puding [sm=wink.gif] A že vidim, kako bom zvečer jokala [sm=smiley19.gif] Toliko za zdaj, držite se!
|
|
|
|