ly117 -> RE: Mariborčanke,21.del (27.8.2011 23:01:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar in Saraya kak zgledajo vodene koze ker sem 99,99% prepričana da jih je L dobil. Bo pa zgleda kar hudo. Se pa po pikah coha in zraven pravi av. Jaz seveda pa mu ne dovolim. To so taki mozolčki napolnjeni z vodo.Če ga srbi,so ziher koze.Najboljše pa je,da mu kr daš kako svečko,kr ti zna pošteno zakuhat.Ju3 al pa v ponedeljek pa kr P pokliči oz. v ZD,pa povej,da mu v kartoteko vpišejo. Definitivno ga srbi. Sam vodeni še trenutno niso. Bojo verjetno jutri. Jih ima pa kar nekaj na obrazu, v uhi, pri zadnji odprtini, nekaj na roki. Pa enega na robu stopala. Bom pa v ponedeljek poklicala P. Ker verjetno bo mi mogla stalež odpret. Ja,saj tak sem mislila,dobival pa jih bo cca. 3 dni.Potem pa še kakih 5 dni,da se posušijo.Ja,kr pokliči,pa povej.Se pa dobi tudi pena proti srbenju pri kozah,neka nova stvar in baje ful pomaga. Saj zjutraj jih skoraj prakticno ni imel, se se pa tak čez dan nabirale ena po ena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za peno vem. Bomo vidli kak bo jutri pa po potrebi nabavli.
|
|
|
|