karmen7 -> RE: Mariborčanke,21.del (10.10.2011 21:55:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno!!!Ne morem verjet,da me je gor spustilo,pa post odprlo. Za vse bolančke roj [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]! Pri nas se je kr dogajalo čez vikend.Za ateja sem tak povedala,gre čez 1 uro v B na kontrolo.Saš je tudi že danes šel v vrtec.Tak,da je ok zdaj.Morama še samo uhice poštimat,pa se k logopedu naročit,pa bo.Ne vem,če sem kaj tukaj napisala.Sem dobila nekaj copatkov in čeveljčkov za Tea od svakinje.Mu ene takoj obujem,take ko se kot zoken obuvajo,in so mu prav.Št. pa je 17.Tak,da ima Teo nogico št. 17!Groza,kake fuse bojo toti moji pobi meli![sm=smiley29.gif] U jebentiš tvoje dete bo big foot [sm=smiley17.gif] Jaz mu moram tudi it neke podložene copatke nabavit. Ja,te veš,kaj me še čaka.jaz sem jih ful dobila.Če hočeš,ti jih nekaj dam,ker vsega tak ne boma ponosla.Moram pogledat,kak so št.,pa ti javim.Če želiš,seveda! Hihi pestro še boš imela ja [sm=smiley1.gif] Drugače pa ja, z veseljem boma ponosla copatke [sm=bravo.gif] Super,ti ju3 javim,kak so št.[sm=smiley1.gif] Super, hvala [sm=bravo.gif]
|
|
|
|