karmen7 -> RE: Mariborčanke,21.del (16.7.2011 19:50:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes [sm=bravo.gif]. Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo.[sm=smiley36.gif] Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme [sm=smiley1.gif], sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]super!Ob kolkih pa? Ob 16h smo zmenjene, tam na oni strani ko so študentski domovi. Je na FB junijke [sm=smiley1.gif] Res????Nisem vidla.Pridem ja,itak.[sm=smiley1.gif] Ja, full nas bo, počekiraj če boš našla [sm=bravo.gif]
|
|
|
|