kravje mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


lipikica -> kravje mleko (11.8.2011 18:18:26)

naši pupi, 9mesecev ima, sem začela dajat mleko ki ga mešam z vodo. jogurte in skuto ji dajem že kak mesec in je bilo vse ok. po obrazu so se ji začele delat pikice in imam občutek od kar pije mleko, je to alergija al kaj? rase pa ji tudi prvi zob in ne vem ali je  stem povezano.

hvala za odgovore




DragonLady -> RE: kravje mleko (11.8.2011 22:46:49)

Možno...ampak nisem zdravnica, zato priporočam obisk pediatrinje...v kolikor potrdi tvoje sume in je res alergija, ti lahko podarim eno škatlo oz. piksno Allernove (mleko za dojenčke, alergične ne kravje mleko). Datum je do drugega leta, zaprta...če ti pride prav, mi napiši na ZS, pa se zmeniva. Drugače je kar draga zadeva...pride cca. 18evrov ena piksna...
Upam, da ti bo v tolažbo...naš mišek je dobil alergijo pri cca. 1 letu in je trajala do približno 3. leta starosti...v tem času smo pač poskušali sojino mleko (ga je še bolj pognalo), mleko z 0,1% maščobe (imajo v Lidlu in je malemu ful odgovarjalo), kasneje pa se je tudi začelo prodajati alpsko mleko brez laktoze, ki ga pa mi še nismo preizkusili in ga ne morem ne priporočati ne kritizirati...kakorkoli že, izogibajta se malo mlečnim izdelkom, opazuj svojega otroka...in pa poslušaj svoj materinski instinkt...le ti najbolje poznaš svojega otroka.

V vsakem primeru pa želim tebi in tvojim veliko veliko zdravja in sreče...




Doll -> RE: kravje mleko (11.8.2011 22:50:51)

dragon ne mešaj alergijo in laktozno intoleranco,ker to ni isto. če ima otrok alergijo ne sme piti mleko brez laktoze




lipikica -> RE: kravje mleko (12.8.2011 8:03:06)

hvala. če grem do pediatrinje me bo nazjala kaj ji že dajem kravke mleko, ki naj ga ne bi do 1 leta....
čudi me to da po jogurtih in ostalih mlečnih rečeh je pa ok.




Stran: [1]