MORAM jih pohvalit! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


ZmajTolovaj -> MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 12:25:47)

Da ne bomo samo negativne energije širili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

V glavnem, Lagea iz Brežic je zakon. To niti pod razno ni kaka reklama, ampak tako sem srečna, da jih moram javno pohvalit. Hitri, točni, prej pokličejo, cenovno ugodni, skratka NI DA NI. Ne pa eni, ko jih čakaš ko budala, kliče te, ko je že pred vrati (ti pa recmo v službi), ali ti pa celo narobe pripelje.
Skratka, moram kr enega ali pa dva ploskača nalepit! Evo:  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ronja -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 12:36:21)

NImam pojma, kdo je to, lahko pa pohvalim infekcijsko kliniko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




kalbo -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 12:45:57)

No jest žal nimam tko lepih izkušenj z njimi. Vse je blo lepo in prav vse dokler nisem želel vrniti jogija oziroma ga zamenjati za njihov drug model, ker je bil vse prej kot to, kar sem si predstavljal. Niti ne kvaliteta, ampak trdnost in pralna prevleka mi ni ravno sedla.
Nedvigovanje telefona, grožnje in podobno. Na koncu se mi je totalno odpeljalo in sem dosegel, da so poklicali direktorja na smučišče, midva z ženo pa spala na tleh v dnevni sobi. Izkazalo se je, da si niso čisto predstavljali, kaj pomeni internetna prodaja.

No na koncu sem sam peljal jogi v Brežice in prevzel drugega, cenejšega z enim super vzglavnikom za razliko v ceni. S tem jogijem sva pa super zadovoljna in z njihovim kasnejšim odnosom tudi. Tko da lahko vseeno rečem, da so kar korektno podjetje.




Frodo Bisagin -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 12:51:03)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

NImam pojma, kdo je to, lahko pa pohvalim infekcijsko kliniko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .


Imam cel seznam - na vrhu so pa moj sin, moz, mama, teta .....  Dobro poslovanje in kvaliteten odnos do strank je nekaj kar mi ni za hvalit.. je pac nekaj kar samoumevno pricakujem.




ronja -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 12:55:08)

hehe, ja, no, moji so itak super (ampak tega ne smem non stop omenjat, ker me mate že poln kufer s tem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Kar se zdravnikov in sestr tiče, sem pa jaz vedno poz. presenečena, če so prijazni, vsekakor tega samoumevno ne pričakujem, ker imam pač precej raznolike izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. tako da sem vedno vesela, če so prijazni.




Frodo Bisagin -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 15:20:58)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, ja, no, moji so itak super (ampak tega ne smem non stop omenjat, ker me mate že poln kufer s tem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ). Kar se zdravnikov in sestr tiče, sem pa jaz vedno poz. presenečena, če so prijazni, vsekakor tega samoumevno ne pričakujem, ker imam pač precej raznolike izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . tako da sem vedno vesela, če so prijazni.


No, ce ze insistiras pohvalila bom pediatricno kliniko - izjemno dobro me prenasajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]




ronja -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 15:51:36)

Sem mislila, da si mal starejša...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




ZmajTolovaj -> RE: MORAM jih pohvalit! (31.8.2011 22:33:00)

Jao, no kalbo, sam da je bilo vse kul. Ne, meni so res polepšali dan. Že pred dvema letoma sem tam naročila jogi za tamalo zunajserijskih dimenzij. Dobavni rok je 3-4 tedne, ampak sem nekak namignila, da gremo na morje in da bi rada prej, če se da, in so mi zrihtali v dobrem tednu. Zdaj pa isto, za tadrugo tamalo sem naročila spet tak jogi, v manj kot tednu dni so pripeljali, kar mi FUL olajša vse preurejanje doma (je eno vezano na drugo, tako da moram vse sobe nankrat zrihtat).
Korekten odnos in vse ostalo tudi jaz pričakujem, ampak zelo velikokrat ni tako, sploh kake velike firme a la harvey, rutar in podobno se znajo obnašat zelo je.bi.vetrovsko.




Stran: [1]