3 otroški sedeži (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otrok v avtu



Sporočilo


Roberta69 -> 3 otroški sedeži (16.9.2011 15:05:35)

A ste imeli kakšen problem pri nameščanju, izbiri avtosedežev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]? Predvidevam... Kolikor sem na hitro uspela preleteti na netu, namestiti 3 otr. sedeže v avto ni tako lahka stvar, meni je to na misle prišlo šele danes, ko sem se odpravljala v BC po sedeža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ker imajo popuste na Romerje sem mislila za ta starejšega kupit Romer Kidifix SICT, amapk sem izvedela, da je ful širok, baje kar 10 cm širši kot recimo konkurenčni sedeži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]... tako da moram zadevo bolj konkretno naštudirati. Zaenkrat bo ta starejši še v Romerju Safefix plus, ker moram itak kupiti še enega skupine II (najbrž bom kupila kar še enega takšnega, saj naj bi bil po testu najboljši - ali se motim, so kakšni novejši rezultati?). Baje dokler uporabljaš sedeže s 5-točkovnim zapenjanjem ni toliko panike, pravi problem nastane, ko je treba pripenjati z avtomobilskimi pasovi... Zdaj sploh ne vem, kaj naj za ta večjega kupim za naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Recimo trije SICT pa najbrž niti pod razno ne grejo v noben avto? Moram razdelati, do kdaj bi sploh kdo rabil kakšen sedež [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in kako bomo sploh rešili problem prevažanja treh otrok, dokler si ne kupimo drugega avta. Na linku test srednjh enoprostorcev za tri sedeže (uporabno branje!) KLIK




žarnica -> RE: 3 otroški sedeži (17.9.2011 20:24:23)

MI imamo picasso-ja,pa zadaj tri sedeže brez problema. Na vsaki strani je cybex isofix (eden od 15kg, drugi od 9kg naprej-z mizico), na sredini pa maxi cosi rodi. Težje se je bilo navadit pripasat otroke, ker je zdaj pač manj prostora vmes. PA se navadiš tudi tega. :)




maronine -> RE: 3 otroški sedeži (18.9.2011 0:12:51)

mi imamo tudi dva romerja(15-36kg) in na sredini peugeotov avtosedež(skupine do 18kg).imamo pa espace-a,grejo lepo trije sedeži not.prej smo imeli pa peugeota 807,sam je šel v treske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].no imaš pa zdaj ko je nov zakon,možnost otroški sedež dat na sprednji sedež in katerega od starejših peljat spredaj.




Stran: [1]