|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 otroški sedeži
16.9.2011 15:05:35   
Roberta69
A ste imeli kakšen problem pri nameščanju, izbiri avtosedežev user posted image ? Predvidevam... Kolikor sem na hitro uspela preleteti na netu, namestiti 3 otr. sedeže v avto ni tako lahka stvar, meni je to na misle prišlo šele danes, ko sem se odpravljala v BC po sedeža user posted image . Ker imajo popuste na Romerje sem mislila za ta starejšega kupit Romer Kidifix SICT, amapk sem izvedela, da je ful širok, baje kar 10 cm širši kot recimo konkurenčni sedeži user posted image ... tako da moram zadevo bolj konkretno naštudirati. Zaenkrat bo ta starejši še v Romerju Safefix plus, ker moram itak kupiti še enega skupine II (najbrž bom kupila kar še enega takšnega, saj naj bi bil po testu najboljši - ali se motim, so kakšni novejši rezultati?). Baje dokler uporabljaš sedeže s 5-točkovnim zapenjanjem ni toliko panike, pravi problem nastane, ko je treba pripenjati z avtomobilskimi pasovi... Zdaj sploh ne vem, kaj naj za ta večjega kupim za naprej user posted image . Recimo trije SICT pa najbrž niti pod razno ne grejo v noben avto? Moram razdelati, do kdaj bi sploh kdo rabil kakšen sedež user posted image in kako bomo sploh rešili problem prevažanja treh otrok, dokler si ne kupimo drugega avta. Na linku test srednjh enoprostorcev za tri sedeže (uporabno branje!) KLIK

_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3 otroški sedeži
17.9.2011 20:24:23   
žarnica
MI imamo picasso-ja,pa zadaj tri sedeže brez problema. Na vsaki strani je cybex isofix (eden od 15kg, drugi od 9kg naprej-z mizico), na sredini pa maxi cosi rodi. Težje se je bilo navadit pripasat otroke, ker je zdaj pač manj prostora vmes. PA se navadiš tudi tega. :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3 otroški sedeži
18.9.2011 0:12:51   
maronine
mi imamo tudi dva romerja(15-36kg) in na sredini peugeotov avtosedež(skupine do 18kg).imamo pa espace-a,grejo lepo trije sedeži not.prej smo imeli pa peugeota 807,sam je šel v treskeuser posted image .no imaš pa zdaj ko je nov zakon,možnost otroški sedež dat na sprednji sedež in katerega od starejših peljat spredaj.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?